Μία γιορτή του Gin στο Λοκάλι

Mία από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης υποδέχεται και φέτος τα Local Juniper Meetings.

Μπορεί η πάντοτε feelgood ταράτσα στο "Λοκάλι" να φλερτάρει έντονα αυτό το καλοκαίρι με την αγαύη αλλά το gin παραμένει πάντοτε η μεγάλη της και σταθερή αγάπη. Γι' αυτό και το δημοφιλές σποτ στου Ψυρρή ανανεώνει και φέτος το ραντεβού του με τους  γιουνίπερους μέσω των περίφημων Local Juniper Meetings, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν η μεγαλύτερη γιορτή για το gin στην Αθήνα, ίσως και σε όλη την Ελλάδα. 

Θερινή Αθήνα με ένα G&T στο χέρι

Σκοπός του project είναι να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του καταναλωτή με το G&T -το οποίο έχει πραγματοποιήσει σοβαρή και εξόχως νόστιμη επιστροφή στην αθηναϊκή μπαρογραφία το τελευταίο διάστημα- καθώς και να συστήσει στο κοινό την ιδανικότερη εκδοχή του, μέσα από premium gins και εξίσου premium tonics.

> Διάβασε ακόμη: Η σεζόν του Gin & Tonic σε 11 αθηναϊκά μπαρ

Επτά εβδομάδες, εννιά διαφορετικά premium gins, μερικά αξιόλογα tonics, γαρνιτούρες φίνες έως καταπληκτικές, μπόλικες μπουρμπουλήθρες και όλα τα σχετικά assets θα μεριμνήσουν ώστε όλοι -παγιωμένοι ή εκκολαπτόμενοι gin lovers- να απολαύσουν αφοσιωμένοι το αρκευθούχο ποτό στις καλύτερες εκδοχές του, κάθε εβδομάδα, από Κυριακή έως Πέμπτη. Κι όλα αυτά μόλις €7. 

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και τα φιλοξενούμενα gins:

  • 1η εβδομάδα: Mataroa Mediterranean Gin & Mataroa Pink Gin, 31/7-4/8
  • 2η εβδομάδα: Votanikon Gin, 7/8-11/8
  • 3η εβδομάδα: Del Professore Bear & Crocodile Gin, 14/8-18/8
  • 4η εβδομάδα: Stray Dog Gin, 21/8-25/8
  • 5η εβδομάδα: Brokers 47% Gin, 28/8-1/9
  • 6η εβδομάδα: Portobello Gin, 4/9-8/9
  • 7η εβδομάδα: Engine Gin, 11/9-15/9
Μία γιορτή του Gin στο Λοκάλι

Από: Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί μεθάς πιο εύκολα στον ήλιο

Η επιστήμη έρχεται να επιβεβαίωσει έναν διάσημο αστικό μύθο.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πώς το ουίσκι κατάφερε να γίνει ο βασιλιάς των ποτών

Μία ιστορική αναδρομή που ξεκινά αρκετούς αιώνες πριν, περνά από ατέλειωτα χωράφια κριθαριού και σίκαλης, ξαποσταίνει σε δρύινα βαρέλια και καταλήγει στην απόλαυση της Παγκόσμιας Ημέρας Ουίσκι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Stoli Eco Bar, το πρώτο πράσινο μπαρ στην Ελλάδα

Την εμπειρία του πρώτου πράσινου bar στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πάνω από 12.000 επισκέπτες του Taste of Athens.

5 επιλογές σε τεκίλα και cocktails για τη National Tequila Day

Η ημέρα που η τεκίλα έχει την τιμητική της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Σου δίνουμε τις κατάλληλες αφορμές για να γιορτάσεις κι εδώ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας