Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ των bars

Τα αθηναϊκά μπαρ που είναι υποψήφια για τα Spirited Awards του Tales of the Cocktail.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 15 Απριλίου 2020

Από το 2007, τα Spirited Awards του Tales of the Cocktail αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο έγκριτους θεσμούς όσον αφορά τα μπαρ παγκοσμίως, αναγνωρίζοντας την προσφορά των επαγγελματιών του χώρου, των προϊόντων και των εγκαταστάσεων, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εκτός αυτών, επιβραβεύονται bartenders, δημοσιογράφοι και brand ambassadors για τη γενικότερη συνεισφορά τους στο industry. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tales of the Cocktail (@tales_of_the_cocktail) on

Με πιο απλά λόγια, επιβραβεύονται οι κορυφαίοι των κορυφαίων από τον κόσμο του ποτού και του μπαρ. Φέτος, καταγράφηκε ρεκόρ όσον αφορά τα submissions σε κάθε κατηγορία - μία σημαντική απόδειξη της συνεχούς βελτίωσης του χώρου και κατ΄επέκταση της ολοένα και μεγαλύτερης συμμετοχής του στην ευρύτερη σφαίρα του κλάδου της φιλοξενίας καθώς και της πολύ σκληρής και στοχευμένης δουλειάς χιλιάδων ανθρώπων. Έχοντας αυτά κατά νου, το Tales of the Cocktail Foundation ξεχώρισε τους υποψήφιους για τα βραβεία σε top-10 ανά κατηγορία και περιοχή. 

Η ελληνική μπαρ σκηνή εκπροσωπείται από τα Baba Au Rum και The Clumsies στις κατηγορίες Best International Bar Teams και Best International High Volume Cocktail Bars, ενώ υπάρχει η έκπληξη που ακούει στο όνομα Barro Negro και είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best New International Cocktail Bar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barro Negro / Tequila & Mezcal (@barronegroathens) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baba Au Rum, Athens (@baba_au_rum) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Clumsies (@the_clumsies) on

Μπορείς να δεις αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες εδώ.


Διάβασε ακόμη για τα αθηναϊκά μπαρ που περνούν στην εποχή του concept, πώς αντιμετωπίζουν μερικά από τα κορυφαία μπαρ του κόσμου τον κορονοϊό και την ιστορία του πιο παλιού αθηναϊκού after

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Cocktails