Τα cocktails του Baba Au Rum έρχονται στο σπίτι

Ένα από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ εγκαινιάζει υπηρεσία delivery, για να απολαμβάνεις τα ποτά του στον χώρο σου.

Το Baba Au Rum αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά και σημαντικότερα μπαρ της χώρας, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και η επί χρόνια παρουσία του στη λίστα των World's 50 Best Bars. Το τελευταίο δίμηνο, όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στο μεγαλύτερο κομμάτι του πλανήτη, παραμένει κλειστό.

Τα cocktails του Baba Au Rum έρχονται στο σπίτι

Πλέον όμως, θα μπορεί κάποιος να απολαύσει τα ποτά του - τουλάχιστον μέχρι να ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του, επί της οδού Κλειτίου. Σε συνεργασία με την Wolt, εγκαινιάζει -από την Πέμπτη 30 Απριλίου- την υπηρεσία delivery, μέσω της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 9 cocktails, κυρίως από την κάρτα του αλλά και κλασικά, που έχουν προσαρμοστεί για παράδοση κατ' οίκον. Οι τιμές τους μάλιστα θα είναι διαμορφωμένες με βάση τα νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, τα ποτά που θα "σερβίρονται" στο σπίτι ή τον χώρο σου (από τις 17.00 μέχρι τις 23.00 καθημερινά) θα καταφθάνουν ανά 2 μερίδες, μέσα σε ειδική σακούλα κενού αέρος, μαζί με τις γαρνιτούρες τους και τον κορυφαίο πάγο της ICE UP (σε ειδική συσκευασία), στην τιμή των €12,5. Επιπροσθέτως, θα μπορεί να διατηρήσει κανείς το cocktail του στο ψυγείο, μέχρι και για τρεις ημέρες. 

BABA AU RUM DELIVERY COCKTAILS 1

"Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή της καραντίνας. Η πραγματικότητα όμως ήταν τόσο ρευστή που έπρεπε αρχικά να αντιληφθούμε μερικά πράγματα για το πώς θα λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε από εδώ κ πέρα" αναφέρει στο Esquire ο ιδιοκτήτης του, Θάνος Προυναρούς, συμπληρώνοντας παράλληλα και την άποψή του για την επόμενη ημέρα των ελληνικών μπαρ, όταν και θα αρθούν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας του COVID-19: "Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Όμως επειδή είμαστε ευφυή όντα, είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα αλλάξει ο τρόπος που σερβίρουμε και εν γένει μέχρι ένα σημείο και ο τρόπος που διασκεδάζουμε. Σε μερικά σημεία, θα αποδειχθεί θετική η αλλαγή. Με σωστή διαχείριση, πρέπει να κρατήσουμε και να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας".

Εκτός από την υπηρεσία delivery, υπάρχει και η δυνατότητα του take away, όπου ο καθένας, μόνος ή με παρέα, θα μπορεί να προμηθευτεί από το Baba Au Rum το ποτό του (πάλι από τις 17.00 μέχρι τις 23.00) χωρίς ασφαλώς να μπορεί να παραμείνει σε κάθισμα του καταστήματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baba Au Rum, Athens (@baba_au_rum) on

 

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.