Τα cocktails του Baba Au Rum έρχονται στο σπίτι

Ένα από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ εγκαινιάζει υπηρεσία delivery, για να απολαμβάνεις τα ποτά του στον χώρο σου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Απριλίου 2020

Το Baba Au Rum αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά και σημαντικότερα μπαρ της χώρας, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και η επί χρόνια παρουσία του στη λίστα των World's 50 Best Bars. Το τελευταίο δίμηνο, όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στο μεγαλύτερο κομμάτι του πλανήτη, παραμένει κλειστό.

Τα cocktails του Baba Au Rum έρχονται στο σπίτι

Πλέον όμως, θα μπορεί κάποιος να απολαύσει τα ποτά του - τουλάχιστον μέχρι να ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του, επί της οδού Κλειτίου. Σε συνεργασία με την Wolt, εγκαινιάζει -από την Πέμπτη 30 Απριλίου- την υπηρεσία delivery, μέσω της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 9 cocktails, κυρίως από την κάρτα του αλλά και κλασικά, που έχουν προσαρμοστεί για παράδοση κατ' οίκον. Οι τιμές τους μάλιστα θα είναι διαμορφωμένες με βάση τα νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, τα ποτά που θα "σερβίρονται" στο σπίτι ή τον χώρο σου (από τις 17.00 μέχρι τις 23.00 καθημερινά) θα καταφθάνουν ανά 2 μερίδες, μέσα σε ειδική σακούλα κενού αέρος, μαζί με τις γαρνιτούρες τους και τον κορυφαίο πάγο της ICE UP (σε ειδική συσκευασία), στην τιμή των €12,5. Επιπροσθέτως, θα μπορεί να διατηρήσει κανείς το cocktail του στο ψυγείο, μέχρι και για τρεις ημέρες. 

BABA AU RUM DELIVERY COCKTAILS 1

"Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή της καραντίνας. Η πραγματικότητα όμως ήταν τόσο ρευστή που έπρεπε αρχικά να αντιληφθούμε μερικά πράγματα για το πώς θα λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε από εδώ κ πέρα" αναφέρει στο Esquire ο ιδιοκτήτης του, Θάνος Προυναρούς, συμπληρώνοντας παράλληλα και την άποψή του για την επόμενη ημέρα των ελληνικών μπαρ, όταν και θα αρθούν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας του COVID-19: "Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Όμως επειδή είμαστε ευφυή όντα, είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα αλλάξει ο τρόπος που σερβίρουμε και εν γένει μέχρι ένα σημείο και ο τρόπος που διασκεδάζουμε. Σε μερικά σημεία, θα αποδειχθεί θετική η αλλαγή. Με σωστή διαχείριση, πρέπει να κρατήσουμε και να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας".

Εκτός από την υπηρεσία delivery, υπάρχει και η δυνατότητα του take away, όπου ο καθένας, μόνος ή με παρέα, θα μπορεί να προμηθευτεί από το Baba Au Rum το ποτό του (πάλι από τις 17.00 μέχρι τις 23.00) χωρίς ασφαλώς να μπορεί να παραμείνει σε κάθισμα του καταστήματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baba Au Rum, Athens (@baba_au_rum) on

 

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Aperol Spritz, τώρα και σε RTD

Το πιο δημοφιλές ιταλικό Aperitivo καταφθάνει (και) εμφιαλωμένο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και η σαμπάνια KRUG

Ο Οίκος Krug, ανταποκρινόμενος στη φήμη του ως του πρώτου και μοναδικού "Champagne House", δημιουργεί υψηλού κύρους σαμπάνιες, κάθε χρόνο από την ίδρυση του.

5 cocktails για το Cinco de Mayo

Τα ποτά που θα συντροφεύσουν ​​guacamole, nachos και burritos, σε μία από τις σημαντικότερες μεξικάνικες γιορτές.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα κρασιά του Πάσχα

Οι ιδανικότερες οινικές επιλογές για τις ημέρες που ακολουθούν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας