
Δοκιμάζοντας ουίσκι στην Αθήνα, σαν σε αποστακτήριο
The Single Cask Bar Athens, μία μοναδική εμπειρία για κάθε whisky connoisseur, στον κομψό χώρο του Angus Hudson.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα whisky projects της Σιγκαπούρης, το The Single Cask Bar Singapore, έρχεται στην Αθήνα για να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των φίλων του ουίσκι. Ο ανεξάρτητος εμφιαλωτής The Single Cask εμφιαλώνει το ουίσκι τους απευθείας από ένα βαρέλι, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γευθούν τη σπάνια εμπειρία της δοκιμής, ακριβώς σαν να βρίσκονταν στις αποθήκες ενός αποστακτηρίου, μπροστά από ένα ανοιχτό βαρέλι.
Με σπάνιες single cask εμφιαλώσεις αλλά και αποστακτηριακές επίσημες εκδόσεις, το TSC Βar Singapore βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές των whisky connoisseurs στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας. Κάθε εμφιάλωση είναι μοναδική, μιας και είναι single cask. Γι' αυτό το λόγο ο κατάλογος ανανεώνεται πολύ συχνά.

Το The Single Cask Βar Athens θα φιλοξενηθεί στον όμορφο private χώρο του Angus Hudson, που υπάγεται στο 42 barstronomy Athens. Με αισθητική butlers lounge από τα μεγάλα σαλόνια της Βρετανίας, με δερμάτινους καναπέδες και ρετρό πινελιές είναι ο πλέον κατάλληλος για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο project στην Αθήνα.
Η επιμέλεια ανήκει στον Τεό Σπυρόπουλο, European brand ambassador of TSC, συγγραφέα του πρώτου ελληνικού βιβλίου για το ουίσκι 'Τρία Χρόνια & Μια Ημέρα', καθώς και whisky import manager της κάβας Ανθίδη.
Info
Οι πόρτες του The Single Cask bar Athens θα ανοίξουν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 19:00.
Λόγο περιορισμένων θέσεων ο χώρος θα λειτουργεί με κρατήσεις.
Απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού / νόσησης και έγγραφο ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στο χώρο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες