Το τελευταίο update της τεκίλας του Rock

Ο Dwayne Johnson μοιάζει να κάνει σοβαρή δουλειά με τις δοκιμές του ποτού.

Ο Marilyn Manson φτιάχνει το δικό του αψέντι, ο George Clooney και οι φίλοι έχουν βγάλει μία περιουσία από τη βιομηχανία της αγαύης και ο Ryan Reynolds εσχάτως αγόρασε gin. Το ενδιαφέρον των σταρ του Χόλιγουντ για το spirit industry έχει φτάσει στο peak του και από τη γιορτή που έχει στηθεί δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Dwayne Johnson. Ο Rock έχει εδώ και αρκετούς μήνες καταθέσει έγγραφα ώστε να ξεκινήσει μία επιχείρηση που σχετίζεται με την τεκίλα.

Αρχικά, θέλησε να κατοχυρώσει την εμπορική ονομασία Mana, που στην πολυνησιακή κουλτούρα είναι ένας είδος μυστηριακής ενέργειας που δίνει δύναμη και επιρροή. Δυστυχώς για τον ίδιο, το U.S. Trademark and Patent Office απέρριψε την αίτησή του, χαρακτηρίζοντας το όνομα Mana ως πολύ σχετικό με άλλα υπάρχοντα εμπορικά σήματα.  

Ο Rock όμως δεν πτοήθηκε και ενημέρωσε πριν λίγες εβδομάδες μέσω Instagram ότι έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές από τα πρώτα βαρέλια, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα για την τεκίλα του. 

Το τελευταίο update της τεκίλας του Rock

Με βάση τα όσα φαίνονται στη φωτογραφία που πόσταρε ο 46χρονος πρώην παλαιστής και πλέον ηθοποιός/παραγωγός, θα λανσάρει ένας πλήρες lineup σχετικό με το δημοφιλέστερο απόσταγμα της αγαύης, που θα περιλαμβάνει Añejo (παλαιωμένη για πάνω από ένα χρόνο σε δρύινα βαρέλια), Silver (η λευκή, που εμφιαλώνεται αμέσως μετά την απόσταξή της ή μέσα σε 2 μήνες και αποτελεί μία τέλεια βάση για cocktails) και Reposado (τεκίλα που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια για 2 με 12 μήνες πριν από την εμφιάλωση).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Από ό,τι φαίνεται το μόνο που απομένει για τον Rock είναι αφενός να βρει ένα νέο όνομα -το οποίο ασφαλώς θα πρέπει να δημιουργήσει θόρυβο- και αφετέρου την τελική ημερομηνία για να βγάλει το προϊόν του στην αγορά. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.

Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι

Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα τα φώτα στο Bar Leone

Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα

Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.

Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι

Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες