Οι Portland Trail Blazers γιορτάζουν 50 χρόνια με συλλεκτικό κρασί

Οι φίλοι της ομάδας του Όρεγκον θα απολαμβάνουν τον Damian Lillard πίνοντας Chardonnay και Pinot Noir.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Σεπτεμβρίου 2019

Μπορεί ο Michael Jordan να επιλέγει τελικά την τεκίλα ως έναν τρόπο διεύρυνσης των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, όμως οι σημερινοί stars του ΝΒΑ δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στο κρασί. Ο LeBron James γνωρίζει υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες γι' αυτό, χρησιμοποιώντας ακόμη και οινικούς όρους στις συνεντεύξεις του, οι Steph Curry και Kevin Love λατρεύουν το δημοφιλές app Vivino, ο Carmelo Anthony κάνει μαθήματα για να γίνει σομελιέ και ο Dwayne Wade έχει ξεκινήσει το δικό του brand, το D Wade Cellars.

Στο γενικότερο πλαίσιο οινοφιλίας στο ΝΒΑ, οι Portland Trail Blazers μαζί με το οινοποιείο του Όρεγκον Adelshiem ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν μία σειρά κρασιών με αφορμή την 50ή σεζόν τους στο ΝΒΑ. Η εν λόγω σειρά θα περιλαμβάνει ένα Chardonnay και ένα Pinot Noir, που θα φιλοξενούνται σε ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση φιάλες.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelsheim Vineyard (@adelsheim) on

Το κρασί των Balzers και του Adelsheim είναι μόνο μία από τις αντίστοιχες επετειακές ενέργειες που κατά καιρούς έχουν γίνει από ομάδες στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Το 2016, οι Philadelphia 76ers κυκλοφόρησαν 3 κρασιά με τα banners των πρωταθλημάτων που έχουν κατακτήσει (1954-55, 1966-67 και 1982-83) ενώ το οινοποιείο AV Angle Vineyards έχει φτιάξει ένα κρασί αποκλειστικά αφιερωμένο στους Sacramento Kings.

Οι Portland Trail Blazers γιορτάζουν 50 χρόνια με συλλεκτικό κρασί

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κρασί των Trail Blazers είναι βιολογικό, με σταφύλια από τα βουνά Chehalem. Το οινοποιείο Adelsheim ανακοίνωσε μάλιστα πως θα δώσει το 10% των κερδών στη φιλανθρωπική οργάνωση Trail Blazers Foundation. Το κρασί είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση από τα sites των Blazers και του Adelsheim. Εκτός των άλλων, οποιοσδήποτε επιθυμεί θα μπορεί να το απολαύσει και στα εντός έδρας παιχνίδια στο Moda Center, by the glass.

Μετά από αυτό, εύλογα όλοι αναμένουν αν θα κάνουν κάτι αντίστοιχο οι ομάδες της Καλιφόρνια, που φημίζεται για τους αμπελώνες της ή ακόμη κι αν θα παρουσιαστεί κάτι ανάλογο από τους New Orleans Pelicans, καθώς η Λουιζιάνα διαθέτει μπόλικα αξιόλογα οινοποιεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.