Cincoro: Η τεκίλα που κυκλοφορεί ο Michael Jordan

Ο Air συνεργάζεται με ιδιοκτήτες άλλων ομάδων του ΝΒΑ και μοιράζει αγαύη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Michael Jordan είναι ο σπουδαιότερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Τα κατορθώματά του εντός παρκέ θα μνημονεύονται για πάντα. Αυτό όμως που είναι εξίσου αξιοσημείωτο είναι ότι ο Jordan αποδεικνύεται κορυφαίος και στο επιχειρηματικό κομμάτι, με κάποιες από τις κινήσεις του, αφού εγκατέλειψε την ενεργό δράση, να του αποφέρουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ο πρώην παίκτης των Chicago Bulls και Washington Wizards είναι πλέον κάτι παραπάνω από έτοιμος να εισέλθει στον κόσμο των spirits, ακολουθώντας το ρεύμα που θέλει αρκετούς ακόμη celebrities να δημιουργούν το δικό τους ποτό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cincoro Tequila (@cincorotequila) on

Ο Air λοιπόν μόλις λάνσαρε τη δική του τεκίλα, που ονομάζεται Cincoro. H ιστορία ξεκινά πίσω στο 2016, όταν ο Michael Jordan δειπνούσε στο περίφημο νεοϋορκέζικο εστιατόριο Pasquale Jones μαζί με τους Jeanie Buss (μεγαλομέτοχος των Los Angeles Lakers), Wes Edens (συνιδιοκτήτης των Milwaukee Bucks) και τον lead owner των Boston Celtics Wyc Grousbeck, μαζί με τη σύζυγό του Emilia Fazzalari. Η τελευταία, τυγχάνει να είναι και η Chief Executive Officer της εταιρείας ποτών Cinco Spirits. Εκτός από την κοινή τους αγάπη για την πορτοκαλί μπάλα, συζήτησαν και για το πάθος τους για την αγαύη και πιο συγκεκριμένα για το δημοφιλέστερο προϊόν που προέρχεται από αυτή, δηλαδή την τεκίλα. Τελικά, κατέληξαν να είναι συνέταιροι σε αυτό το νέο project, που με μία πρώτη ματιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από φιλόδοξο έως εξαιρετικά μεγαλεπήβολο. 

Η τεκίλα Cincoro είναι ένα προϊόν 100% μπλε αγαύης από ιδιωτικές φάρμες του Jalisco, φυσικά στο Μεξικό. Η συλλογή των pinas της αγαύης γίνεται με το χέρι και αφού ψηθούν, αποστάζονται ώστε να δημιουργήσουν τις 4 εκφάνσεις της τεκίλας του brand: Unaged Blanco, Reposado, Añejo and Extra Añejo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cincoro Tequila (@cincorotequila) on

Προς το παρόν, οι τεκίλες της Cincoro είναι διαθέσιμες μόλις σε 12 αγορές των ΗΠΑ (Αριζόνα, Καλιφόρνια, Κολοράντο, Κονέκτικατ, Φλόριντα, Ιλινόις, Μασαχουσέτη, Νεβάδα, Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσι, Ουάσιγκτον και Ουισκόνσιν). Οι τιμές τους είναι $70 για την Unaged Blanco, $90 για τη Reposado, $130 για την Añejo και $1.600 για τη συλλεκτική Extra Añejo.


Διάβασε ακόμη για τα μυστικά της μοναδικής σαμπάνιας Armand de Brignac, τη συνταγή και την ιστορία του Aviation καθώς και γιατί η κλιματική αλλαγή απειλεί κάποια από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.