O Devin Booker έσπασε (και) την κατάρα των Kardashians

Ο star των Phoenix Suns κάνει τη σεζόν της ζωής του. Είναι επίσης ο πρώτος ΝΒΑer που μπόρεσε να διαχειριστεί τα όσα συνεπάγεται η σχέση του με μία εκ των Kardashians.

Long story short: Οι Phoenix Suns κέρδισαν με 113-100 τους πρωταθλητές του ΝΒΑ Los Angeles Lakers για τον πρώτο γύρο των playoffs, κάνοντας το 4-2 στη σειρά και περνώντας στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας. Ο Devin Booker έκανε για ένα ακόμη ματς όργια, σημειώνοντας 47 πόντους με 8/10 τρίποντα. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ εξελίσσεται σε έναν από τους επόμενους σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη. Αλλά κυρίως, μοιάζει έτοιμος να σπάσει μία ιδιότυπη 'κατάρα', που σχετίζεται με τη showbiz πλευρά της απέναντι όχθης του Ατλαντικού.

Η αρχή ενός αστικού μύθου

Λίγο καιρό πριν, ο ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος Lamar Odom ανέφερε σε συνέντευξή του πως πρέπει να είσαι ανόητος για να πιστεύεις πως υπάρχει ένα πράγμα όπως το 'Kardashian curse'. Είχε δίκαιο. Δίκαιο όμως έχουν και όσοι υποστηρίζουν πως υπάρχει και μία πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία γεγονότων που δεν πρέπει να αγνοηθεί και αφορά αρκετούς παίκτες του ΝΒΑ που είδαν την καριέρα τους να παίρνει την κάτω βόλτα όταν σχετίστηκαν ερωτικά με την οικογένεια Kardashian.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάποια από τις συμπαθέστατες κατά τα άλλα Kardashians ή Jenners σχετίζεται με την αγωνιστική πτώση των αθλητών αλλά στις ΗΠΑ έχει αναπτυχθεί τεράστια παραφιλολογία γύρω από το θέμα.

> Διάβασε ακόμη: Κι αν ο Chris Paul είναι ο πραγματικός MVP του ΝΒΑ;

Θέλεις να μιλήσουμε όμως με ονόματα; Tristan Thompson, Chandler Parsons, Rashad McCants, Rick Fox, Kris Humphries, Jordan Clarkson, Blake Griffin, και ο ίδιος ο Lamar Odom είναι κάποιοι εξ' αυτών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

Οι Ben Simmons και Kyle Kuzma έβγαιναν επίσης με την Kendall Jenner, προτού κλέψει την καρδιά της ο Devin Booker, με τον οποίο είναι ζευγάρι - τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος Booker 

Εντός και εκτός παρκέ θα μπορούσε να υποστηρίξει, δικαιολογημένα, κανείς. Ο σούτινγκ γκαρντ των Suns μοιάζει να πραγματοποιεί το αδιανότητο -για τα αμερικανικά πάντοτε Μέσα- κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν: Να βγαίνει με μία από τις κοπέλες της γνωστής οικογενείας και ταυτόχρονα να κάνει θραύση στο παρκέ.

> Διάβασε ακόμη: Τα στριπτιτζάδικα επηρεάζουν την απόδοση του Lou Williams στο ΝΒΑ

Μέχρι τώρα μετρά 29.7 πόντους και 5 ασίστ κατά μέσο όρο στα playoffs, σουτάροντας με 42.9% στο τρίποντο. Απίθανα πράγματα. Ο Booker  μοιάζει να μην σταματά πουθενά, συνεχίζοντας την εξαιρετική παρουσία του από την κανονική διάρκεια της σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

Μένει μόνο λοιπόν να δούμε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι υπέροχοι φέτος Suns και πόσο ακόμη μπορεί να κάνει τα δικά του ο Devin Booker. Ανξαρτήτως της σχέσης του με την ωραιοτάτη Kendall Jenner.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος