To must have T-shirt των Zara γι' αυτό το καλοκαίρι

Έχει σχέδιο εμπνευσμένο από το κοσμοπολίτικο Κάπρι και την υπογραφή του οίκου Assouline.

Το να βρεις το τέλειο ρούχο για κάθε-μα-κάθε-περίσταση, μπορεί να παρομοιαστεί με ένα κυνήγι θησαυρού. Που στην προκειμένη περίπτωση, ο θησαυρός δεν είναι ούτε άνθρακες ούτε χρυσός, αλλά ένα πολύ στιλάτο T-shirt από τα Zara, με την υπογραφή του εκδοτικού οίκου Assouline, που έχει παράδοση (και) στα πολυτελή ταξιδιωτικά λευκώματα. Όσο για την περίσταση για την οποία ενδείκνυται; Δεν είναι μία, αλλά πολλές.

Πού και πώς θα το φορέσεις

Μπορείς να το φορέσεις στις πρωινές σου βόλτες στην πόλη, πάνω από το μαγιό σου εκεί που σκάει το κύμα στο Καβούρι ή την Ανάβυσσο, αλλά και στα κυκλαδίτικα σοκάκια (αν, βέβαια, με το καλό -ή, μάλλον, με το σωστό- επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις), σετάροντάς το με μία φαρδιά βερμούδα με πολλές τσέπες από λινό ύφασμα ή τσαλακωμένο και ασιδέρωτο βαμβάκι, σαν αυτές που έκανε μόδα ο Simon Porte Jacquemus.

To must have T-shirt των Zara γι' αυτό το καλοκαίριZara

Μία ολόκληρη resort συλλογή

Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση. To ρετρό αισθητικής του κέντημα, είναι σχεδιασμένο για να σου μεταφέρει όλα τα κοσμοπολίτικα resort vibes του Κάπρι μίας άλλης, πιο ανέμελης και χλιδάτης εποχής. Κι εδώ σου έχουμε νέα. Ευχάριστα. Το συγκεκριμένο T-shirt δεν είναι το ένα και μοναδικό κομμάτι αυτής της ενδιαφέρουσας συνεργασίας, αλλά μέρος μίας ολόκληρης capsule collection, Zara x Assouline.

MAN WAERING A ZARA T-SHIRTZara

Η κολεξιόν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περισσότερα κοντομάνικα μπλουζάκια, φούτερ, μαγιό και μία τσάντα για την παραλία. Όλα τους, είναι εμπνευσμένα από τρεις προορισμούς με τις κωδικές ονομασίες Capri Dolce Vita, Saint Tropez Soleil και Provence Glory. Είναι όλα τους διαθέσιμα από το ελληνικό e-shop των Zara, όπως και τα λευκώματα από τα οποία άντλησαν την έμπνευσή τους.

Ενδυματολογική και συλλεκτική αξία

Κομμάτια με αξία όχι μόνο ενδυματολογική, αλλά και συλλεκτική, φτιαγμένα για να τα φοράς, να τα χαίρεσαι και να τα προσέχεις για να τα έχεις για πολλά χρόνια. Και να σου δίνουν πάντα την ίδια αίσθηση άνεσης και ευτυχίας, μεταφέροντάς σε νοερά σε κοσμοπολίτικα θέρετρα, να πίνεις το old-fashioned κοκτέιλ σου υπό του ήχους του Capri c'est fini του Hervé Vilard.

> Διάβασε ακόμα: Όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου τους επόμενους μήνες

Στο happy σύννεφο που σου δημιουργούν φορώντας τα, είσαι πάντα μαυρισμένος και πάντα ντυμένος σε στυλ décontracté. Περιτριγυρισμένος από μανεκέν, playboys, ξανθιές και μελαχρινές ντάμες του υπαρξιακού γαλλικού σινεμά με έντονα μακιγιαρισμένο βλέμμα, αλλά και πολιτικούς και βιομήχανους που φορούν πουκάμισα με ανοιχτούς φαρδιούς γιακάδες, παντελόνια σιδερωμένα με τσάκιση και ακριβά ρολόγια. Πόσο περισσότερο στυλ μπορείς να ζητήσεις αυτό το καλοκαίρι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.