Τα χριστουγεννιάτικα Jumpers του NBA επιστρέφουν

Η κολεξιόν NBA Christmas Snowflake Jumper είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για κάθε φίλο του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί η νέα σεζόν του ΝΒΑ να ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να προετοιμαστείς για αυτή με έναν μάλλον απροσδόκητο και άκρως χριστουγεννιάτικο τρόπο. Κι αυτό γιατί η πολυαγαπημένη κολεξιόν των NBA Christmas Jumpers επιστρέφει για να προσδώσει τόσο εορταστική όσο και αγωνιστική χαρά στους fans της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ του πλανήτη, λίγο πριν το πολύπαθο 2020 μας αφήσει.

Κάθε χρόνο, το ΝΒΑ βάζει την εορταστική του πινελιά στα κλασικά design των ομάδων, και με τη φετινή κολεξιόν να δίνει έμφαση στις νιφάδες του χιονιού που κοσμούν τα εικονικά χρώματα επιλεγμένων franchises, ούτως ώστε οι φίλαθλοι να δείξουν την απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα υποστηρίζουν με άκρως εορταστικές στυλιστικές επιλογές. 

Τα χριστουγεννιάτικα Jumpers του NBA επιστρέφουν
ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΝΒΑ 2

Η κολεξιόν NBA Christmas Snowflake Jumper είναι δίχως δεύτερη σκέψη ένα ιδιαίτερο δώρο για κάθε φίλο του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου -αλλά και για τους binge-watchers του The Last Dance- και καταφθάνει σε μία σειρά από αντρικά μεγέθη.

ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΝΒΑ 4
ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΝΒΑ 1

Τα  jumpers είναι προς το παρόν διαθέσιμα στα χρώματα έξι ομάδων του ΝΒΑ: Των Chicago Bulls, Boston Celtics, Golden State Warriors, Dallas Mavericks, Brooklyn Nets και των πρωταθλητών της περασμένης σεζόν Los Angeles Lakers.

Αν ψήθηκες, μπορείς να τα αποκτήσεις από το NBAstore.eu, με την τιμή του καθενός να ανέρχεται στα €34.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.