Τα Nike LeBron 19 κάνουν ντεμπούτο στο Space Jam: A New Legacy

Τα νέα μπασκετικά sneakers του LeBron James θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Το φετινό καλοκαίρι του LeBron James είναι ελαφρώς διαφορετικό συγκριτικά με τη συνηθισμένη ροή των πραγμάτων, καθώς οι Los Angeles Lakers ηττήθηκαν από τους Phoenix Suns στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ και ως εκ τούτου ο Βασιλιάς πάει για πρώτη φορά στην καριέρα του τόσο νωρίς διακοπές. Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ όμως έχει αρκετά πράγματα για να ασχοληθεί, καθώς -όπως πιθανότατα γνωρίζεις- θα ενταχθεί στην ομάδα των Taz, Granny, Bugs Bunny και όλων των υπολοίπων για το Space Jam: A New Legacy, 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του franchise. Να πέσει λοιπόν το trailer και συνεχίζουμε.

Διπλή πρεμιέρα

Στις 16 Ιουλίου του σωτήριου έτους 2021, εκτός από το Space Jam: A New Legacy, θα κάνουν πρεμιέρα και τα τελευταία signature sneakers του Βασιλιά. Τα LeBron 19, θα φορεθούν από τον James για λογαριασμό της Tune Squad, όπως ανακοίνωσε η Nike.

"Είναι η πρώτη φορά που ένα αθλητικό παπούτσι θα παρουσιαστεί ουσιαστικά μέσω μίας ταινίας. Κάθε ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον LeBron και να σχεδιάσουμε ένα sneaker γι' αυτόν είναι μία στιγμή χαράς και ενθουσιασμού για εμάς. Τώρα, μας δίνεται η δυνατότητα να το παντρέψουμε με μία φανταστική ομάδα που έστησε η Warner Bros" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Jason Petrie, senior footwear designer της Nike Basketball, ο οποίος είχε την επίβλεψη του εν λόγω μοντέλου. 

Τα Nike LeBron 19 κάνουν ντεμπούτο στο Space Jam: A New LegacyNike
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ NIKE LEBRON 19 ΑΠΟ ΤΟ SPACE JAM 1Nike

Η αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και εικόνες από το νέο παπούτσι το οποίο θα εγκαινιάσει "μία μονάδα Air Max διπλού θαλάμου στη φτέρνα και μια νέα forefoot unit Zoom Air στο μπροστά μέρος". Το σχήμα και το σχέδιο δείχνουν επίσης άκρως ταιριαστά με τη φιλοσοφία του Space Jam.

 


Διάβασε ακόμη για τα επόμενα σπουδαία sneakers του οίκου Dior, την ιστορία των Stan Smith, των πιο θρυλικών sneakers της Adidas και τα πιο ακριβά sneakers όλων των εποχών.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.