Τα πιο χρήσιμα tips για την επιλογή μαγιό

Ένας οδηγός για να ξεχωρίζεις μέσα κι έξω απ' τη θάλασσα.

Εξαιρώντας τη μειοψηφία των ανδρών που είναι σωματικά χαρισματικοί, όλοι οι υπόλοιποι, έχουμε τις αγωνίες μας όταν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε σχεδόν γυμνοί σε μια παραλία γεμάτη κόσμο, αφήνοντας σε κοινή θέα τα πάχη ή τα κάλλη μας. Αλλά το σωστό μαγιό μπορεί να κάνει την εικόνα μας διαφορετική - προς το καλύτερο. Και αυτή η επιλογή μπορεί να εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους, αλλά είναι πρωτίστως θέμα αυτογνωσίας.

Συμβουλή πρώτη: Να είσαι ειλικρινής με το σώμα σου

> Είσαι λίγο πλαδαρός στην κοιλιά και γύρω από τη μέση;
Δύο οι δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις:

Για τους ντροπαλούς, τα μποξεράκια - μαγιό με πλατύ ύφασμα στη μέση είναι μια ασφαλής επιλογή. Απόφυγε τα μακριά boardshorts που προτιμούν οι σέρφερς ή τα μαγιό με fixed λάστιχο στη μέση - το κορδόνι είναι προτιμότερο γιατί το δένεις όσο σφιχτά χρειάζεται η κοιλιά σου, ώστε να μην ξεπετάγεται. Επίσης, μείνε μακριά από μακρυκάβαλες βερμούδες, δεδομένου ότι θα σε δείχνουν πιο κοντό από το κανονικό. Τέλος, διάλεξε ένα ουδέτερο χρώμα για να μην τραβάς τα βλέμματα.

> Διάβασε ακόμη: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το επόμενο μαγιό σου

Για τον άνδρα που, παρά τα παχάκια του, διαθέτει αρκετή αυτοπεποίθηση, μια θεαματική λύση είναι το σλιπ - μαγιό. Ναι, ίσως να πιστεύεις ότι αυτό είναι ένα θέαμα που ο κόσμος δεν θα ήθελε να δει από σένα, αλλά ρεαλιστικά, αυτή θα είναι η πιο άνετη επιλογή για το σώμα σου. Τα στενά σλιπάκια - μαγιό δεν κόβουν την κοιλιά στη μέση (δημιουργώντας ένα βουναλάκι ακριβώς πάνω από το λάστιχο) και επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν οδηγούν το μάτι κατευθείαν στο στομάχι σου - προτίμησέ το αν είσαι και σχετικά προικισμένος εκεί κάτω.

> Έχεις γυμνασμένους μηρούς και γλουτούς;
Φόρα ό,τι μαγιό θέλεις. Αν είσαι απλώς αδύνατος ή κοκαλιάρης, απόφυγε σίγουρα ένα σφιχτό αθλητικό μαγιό - σλιπ. Θα σε δείχνει ακόμη πιο ισχνό.

> Είσαι fit, αλλά δεν θέλεις να το επιδεικνύεις;
Ένα μακρύ, κολλητό αθλητικό jammer είναι το πλέον κατάλληλο για τον μυώδη σωματότυπο και τον σεμνό χαρακτήρα σου. Αν είσαι υπερήφανος για τους κοιλιακούς σου, ένα μποξεράκι - μαγιό θα κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται: επίδειξη με ευπρέπεια.

> Διάβασε ακόμη: Αντρικά μαγιό για βουτιές με στυλ

> Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση σωματότυπου:
Μείνε στις βερμούδες - κολλητές και μακριές για τους πιο αδύνατους και ψηλούς, κοντύτερες και ελαφρώς φαρδιές για τους πιο εύσωμους ή βραχύσωμους. Αλλά δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να έχεις κι ένα δεύτερο ζευγάρι σε στενή γραμμή ή σλιπ (για τους πιο "γεμάτους") ή μπόξερ (για τους πιο κοκαλιάρηδες).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.