Η αποδόμηση του σμόκιν από τον Kanye West

Το black tie look του ράπερ έχει κάτι από το pyjama trend και τις γκόσπελ εμφανίσεις του.

Όπως δεν περιμένουμε οι δηλώσεις του στις συνεντεύξεις να είναι μετριοπαθείς -πρόσφατα δήλωσε ότι είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών-, παρομοίως δεν περιμένουμε ένα συνηθισμένο ντύσιμο στις δημόσιες εμφανίσεις του. Εξάλλου, το εκκεντρικό -για τους haters κακόγουστο, για τους fans πρωτοποριακό- στυλ του Kanye West έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο εδώ και χρόνια μέσα από τις sold out Yeezy συλλογές του.

Πριν λίγες ημέρες, ο 42χρονος ράπερ παρευρέθη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Jim Moore, συγγραφέα και διευθυντή του δημιουργικού τμήματος του GQ, φορώντας ένα σύνολο που μπέρδεψε τους πάντες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Moore (@jimmooregq) on

Ήταν κοστούμι; Ήταν σμόκιν; Ήταν πιζάμα; Ήταν το outfit που συνηθίζει να φορά στις γκόσπελ συναυλίες του "Sunday Service”; Ήταν όλα αυτά μαζί.

Η αποδόμηση του σμόκιν από τον Kanye West

Συνδύασε το μαύρο σακάκι του σμόκιν με λευκό ζιβάγκο, φαρδύ παντελόνι σε στυλ σαλβάρι στο ίδιο χρώμα και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες φορεμένες με ασπρόμαυρες pool slides, παραδίδοντας τη δική του εκδοχή στο black tie dress code. 


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.