Το ΗΒΟ ετοιμάζει σειρά για τον αγώνα δρόμου εμβολίου του κορονοϊού

Θα φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Adam McKay.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 29 Ιουλίου 2020

Μπορεί ο δρόμος να είναι μακρύς ακόμα για το εμβόλιο που θα σώσει την ανθρωπότητα από τον νέο κορονοϊό, ωστόσο το δίκτυο του HBO έχει ήδη στα σκαριά μία μίνι σειρά για τον αγώνα δρόμου των φαρμακοβιομηχανιών, επιστημόνων και ερευνητικών ομάδων για τη δημιουργία του. 

Όπως αναφέρει το Deadline, ο Adam McKay θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το βιβλίο του δημοσιογράφου Brenan Borrell, The First Shot, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Πρόκειται για ένα βιβλίο έρευνας, μέσα από τις σελίδες του οποίου καταγράφεται το κυνήγι της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για να ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του SARS COV-2.

Η σειρά φέρει τον προσωρινό τίτλο Untitled Vaccine Project, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα που να αφορά τα ονόματα του καστ, τον αριθμό των επεισοδίων και την ημερομηνία πρεμιέρας.

Θυμίζουμε ότι ο McKay κέρδισε μαζί με τον Charles Randolph το 2015 το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία Big Short, ενώ το 2019 μας παρέδωσε το Vice.

Το ΗΒΟ ετοιμάζει σειρά για τον αγώνα δρόμου εμβολίου του κορονοϊού
Ο Adam McKay με τη σύζυγό του στην 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Το portofolio του στη μικρή οθόνη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την παραγωγή της σειράς Succession και της ταινίας Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga του Netflix.


φωτογραφίες Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία