Breakfast, Lunch & Dinner: Το νέο show του David Chang στο Netflix

Ο σεφ και οι διάσημοι φίλοι του σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσης.

Ένα από τα πράγματα που φτιάχνει με ξεχωριστό τρόπο το Netflix είναι ασφαλώς τα food shows. Από το Ugly Delicious και το Chef's Table μέχρι τα Nailed It, Street Food και Cooked, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming έχει κατά καιρούς παρουσιάσει αρκετές αξιόλογες σειρές που επεκτείνουν το γαστρονομικό storytelling και το food legacy που άφησε πίσω του το Parts Unknown και σε γενικές γραμμές οι εκπομπές του Anthony Bourdain.

Το Breakfast, Lunch & Dinner (ελληνικός τίτλος: Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) είναι μία ακόμη σημαντική παραγωγή του είδους και σε αυτή πρωταγωνιστεί ο celebrity chef David Chang, που μαζί με τους ηθοποιούς Seth Rogen και Kate McKinnon, το μοντέλο Chrissy Teigen και την κωμικό Lena Waithe εξερευνούν τον κόσμο της γεύσης, ταξιδεύοντας σε 4 διαφορετικές πόλεις του πλανήτη και δοκιμάζοντας σχεδόν τα πάντα στα εστιατόρια αυτών. Συγκεκριμένα, ο Chang επισκέπτεται το Βανκούβερ μαζί με τον Rogen, το Μαρακές παρέα με την Teigen, την Πνομ Πεν της Καμπότζης με συντροφιά την McKinnon και το Λος Άντζελες έχοντας στο πλευρό του την Waithe.

O διάσημος Αμερικανός restaurateur, συγγραφέας και παρουσιαστής πακετάρει λοιπόν την περιέργειά του και βυθίζεται σε συνταγές, δρόμους και κουλτούρες, προσπαθώντας να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του κάθε μέρους μέσα από το φαγητό του. Είναι αδιαμφισβήτητο πως ο Chang γνωρίζει πάρα πολλά γύρω από το όλο θέμα, κάτι που παρουσίασε και στο Ugly Delicious, αναζητώντας διαρκώς το καλύτερο φαγητό, μαζί με άλλους γνωστούς σεφ να τον συνοδεύουν. 

Στη νέα σειρά αντιμετωπίζει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν φαίνεται να ψάχνει την κορυφαία εκδοχή κάποιων πιάτων αλλά τον τέλειο συνδυασμό των τριών σημαντικότερων γευμάτων της ημέρας -αυτών που αναγράφονται και στον τίτλο της εκπομπής- παρέα με celebrities συνταξιδιώτες, σε πόλεις που δεν θεωρούνται ακριβώς μητροπόλεις της παγκόσμιας γαστρονομίας. 

Breakfast, Lunch & Dinner: Το νέο show του David Chang στο Netflix
ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ NETFLIX 2
ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ NETFLIX 3

Παρά την οικεία ιδέα του όλου εγχειρήματος, το trailer δείχνει πως περνούν όλοι πραγματικά καλά, κάτι που οι fans του Chang και ακόμη περισσότερο εκείνοι του Netflix ευελπιστούν να λειτουργήσει προς όφελος της τελικής εικόνας. Δεν είναι υπερβολή να συμπληρώσουμε ότι από τη στιγμή που ο Anthony Bourdain άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο, δημιουργήθηκε ένα κενό στα travel-cooking shows, με τον δημιουργό του Momofuku να έχει όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να το καλύψει, τουλάχιστον μέχρι ένα βαθμό και -ελπίζουμε- με έναν διαφορετικό αλλά εξίσου γοητευτικό τρόπο. 

Το Breakfast, Lunch & Dinner έρχεται στο Netflix στις 23 Οκτωβρίου. 


Διάβασε ακόμη για το Hungry Ghosts του Anthony Bourdain που θα γίνει σειρά και έναν σύντομο οδηγό για την κουζίνα του Βιετνάμ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος