Η chic πλευρά της σούβλας στο Spit Jack

Στη new age rotisserie της οδού Σκούφου αγαπούν τα ζουμερά κρέατα άνευ όρων.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Οκτωβρίου 2020

Πολυέλαιοι που προσδίδουν παριζιάνικο essence και memorabilia της ποπ κουλτούρας συνθέτουν το feelgood σκηνικό στον οικείο με την πρώτη ματιά χώρο του Spit Jack, που συστήνεται ως μοντέρνα rotisserie, υπηρετώντας με ακρίβεια, συνέπεια και ασφαλώς γεύση το εν λόγω concept. 

Πέρα από τα προαναφερθέντα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται ακριβώς πίσω από την κομψή μαρμάρινη μπάρα, εκεί όπου βρίσκεται δηλαδή η κουζίνα. Στις σούβλες του αργοψήνονται ζουμερά κοτόπουλα, μοσχαρίσιες πικάνιες και οι -must taste-τραγανιστές πάπιες και κρατσανιστές πορκέτες.

Η chic πλευρά της σούβλας στο Spit Jack
SPIT JACK ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ 2
SPIT JACK ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ 4
SPIT JACK ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ 1

Φυσικά, άπαντες στο Spit Jack φροντίζουν να πλαισιώνουν όλα τα παραπάνω με εξίσου ενδιαφέροντα συνοδευτικά, όπως ο πουρές πατάτας με τρούφα, το corn on the cob με βούτυρο, τα forest mushrooms σοτέ με φρέσκα μυρωδικά, βούτυρο, σκόρδο, κρεμμύδι ή κάποια από τις σαλάτες, με την coleslaw να είναι εκείνη που δένει ιδανικότερα - άκρως δικαιολογημένα.

Στην κάρτα του φαγητού συναντά ακόμη Jasmine Rice Bowls με πάπια (φρέσκο κρεμμύδι, ginger, αγγούρι, sauce hoisin πορτοκάλι, νεροκάρδαμο, φύτρα σκόρδου) και με κοτόπουλο (baby αρακάς, καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμύδι, sauce hoisin, τρούφα, τσίλι, μανιτάρια enoki).


Info

Σκούφου 10, Αθήνα
Τηλ. 210 3316003

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Burger King στον οδηγό Michelin;

Οι επιθεωρητές του Michelin guide επισκέφθηκαν εστιατόρια της γνωστής αλυσίδας. Κάτι που δεν περιμέναμε πως θα συμβεί ποτέ.

Η ψαροφαγία στα καλύτερά της στο Τραβόλτα

Ένα εστιατόριο με αξίες πάνω σε θέματα πρώτης ύλης, επεξεργασίας και μαγειρικής.