Με το Μάτι Γαρίδα: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει στα social media

Η νέα διαδικτυακή ενέργεια του κορυφαίου Έλληνα σεφ αναμένεται με ενδιαφέρον.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 12 Νοεμβρίου 2020

O Λευτέρης Λαζάρου, δημιουργός του εμβληματικού πια Βαρούλκου και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μάγειρες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θέλοντας να διατηρήσει την επαφή με το κοινό μετά το νέο κλείσιμο της εστίασης αλλά και να μοιραστεί λίγη από τη σοφία που απέκτησε όλες αυτές τις δεκαετίες εντός κουζίνας, παρουσιάζει τη νέα διαδικτυακή του δράση, που τιτλοφορείται ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ.

Με το Μάτι Γαρίδα: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει στα social media

Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ξεκινά να μαγειρεύει και να μας δείχνει συνταγές μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Η πρώτη συνταγή είναι τα Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο.

"Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, "μαγείρευα" ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη  μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω  να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου "ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!" αναφέρει στο μήνυμά του ο σπουδαίος σεφ και άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον.  

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές