Με το Μάτι Γαρίδα: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει στα social media
Η νέα διαδικτυακή ενέργεια του κορυφαίου Έλληνα σεφ αναμένεται με ενδιαφέρον.
O Λευτέρης Λαζάρου, δημιουργός του εμβληματικού πια Βαρούλκου και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μάγειρες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θέλοντας να διατηρήσει την επαφή με το κοινό μετά το νέο κλείσιμο της εστίασης αλλά και να μοιραστεί λίγη από τη σοφία που απέκτησε όλες αυτές τις δεκαετίες εντός κουζίνας, παρουσιάζει τη νέα διαδικτυακή του δράση, που τιτλοφορείται ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ.
Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ξεκινά να μαγειρεύει και να μας δείχνει συνταγές μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Η πρώτη συνταγή είναι τα Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο.
"Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, "μαγείρευα" ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου "ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!" αναφέρει στο μήνυμά του ο σπουδαίος σεφ και άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας