Με το Μάτι Γαρίδα: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει στα social media

Η νέα διαδικτυακή ενέργεια του κορυφαίου Έλληνα σεφ αναμένεται με ενδιαφέρον.

O Λευτέρης Λαζάρου, δημιουργός του εμβληματικού πια Βαρούλκου και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μάγειρες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θέλοντας να διατηρήσει την επαφή με το κοινό μετά το νέο κλείσιμο της εστίασης αλλά και να μοιραστεί λίγη από τη σοφία που απέκτησε όλες αυτές τις δεκαετίες εντός κουζίνας, παρουσιάζει τη νέα διαδικτυακή του δράση, που τιτλοφορείται ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ.

Με το Μάτι Γαρίδα: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει στα social media

Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ξεκινά να μαγειρεύει και να μας δείχνει συνταγές μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Η πρώτη συνταγή είναι τα Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο.

"Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, "μαγείρευα" ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη  μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω  να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου "ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!" αναφέρει στο μήνυμά του ο σπουδαίος σεφ και άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον.  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα