Cookoovaya και στο σπίτι

To δημοφιλές εστιατόριο στη σκιά του Χίλτον εγκαινιάζει το Cookoo by Cookoovaya.

Tον Δεκέμβριο του 2014, η μεγάλη σάλα ανάμεσα από τις Χατζηγιάννη Μέξη και Κων/νου Βεντήρη απέκτησε ζωή, φέρνοντας στην αθηναϊκή σκηνή ένα εστιατόριο που έμοιαζε να έχει ανάγκη. Το project δημιουργούσε, δικαιολογημένα, προσδοκίες καθώς για πρώτη φορά, πέντε -τότε- από τους κορυφαίους μάγειρες της πόλης ένωναν τις δυνάμεις τους. Πλέον, η Cookoovaya βρίσκεται στον 6ο χρόνο της λειτουργίας της αλλά αυτή την περίοδο, όπως όλη η εστίαση γενικότερα, δεν μπορεί να υποδεχθεί επισκέπτες στον φωτεινό της χώρο, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του Covid-19.

Cookoo by Cookoovaya και Bread n' Fish

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πιάτα της δεν μπορούν να έρθουν στο χώρο σου. Η Cookoovaya εγκαινιάζει τις υπηρεσίες delivery και take away (Cookoo by Cookoovaya), με αρκετές από τις επιλογές του μενού της.

Cookoovaya και στο σπίτι

Παράλληλα, εμπλουτίζει τη γκάμα της με την κατηγορία Bread n' Fish, που περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα σάντουιτς με ψάρι όπως το Burger Τόνου με yellow fin tuna και αρωματική μαγιονέζα με μπέικον μαύρου χοίρου, το Pepito με φιλέτο σαργού στη σχάρα και καπνιστό χέλι ή το Picante με schiacciata, σφυρίδα στα κάρβουνα και σάλτσα μπουρδέτο.

"To concept των σάντουιτς δεν είναι κάτι καινούριο για εμένα. Συνήθιζα να τα εντάσσω σε μενού και σε παλαιότερες δουλειές μου. Είναι αν θέλεις και ένας τρόπος για να μην έχει ενοχές κάποιος τρώγοντας ένα 'βρώμικο'. Τις υπηρεσίες delivery σκοπεύουμε να τις διατηρήσουμε ακόμη κι αφού ανοίξει η εστίαση. Ίσως διαφοροποιηθεί λίγο το όλο πλάνο. Σύντομα θα έχουμε και μία πιο premium υπηρεσία για το σπίτι" αναφέρει στο Esquire σχετικά με τη νέα ενέργεια του εστιατορίου ο Περικλής Κοσκινάς

Από το Cook 4 Heroes στο delivery και το take away

"Η ιδέα υπήρχε αρκετό καιρό και πια αποφασίσαμε να την υλοποιήσουμε. Η όλη κατάσταση απαιτεί προσαρμογή στις συνθήκες από όλο τον κόσμο της εστίασης. Εμείς επιθυμούσαμε κυρίως να προσφέρουμε την εμπειρία του εστιατορίου και σε χώρους όπου ο καθένας νιώθει ασφαλής αυτή την περίοδο. Και ευελπιστούμε όταν τελειώσει όλο αυτό να δούμε ξανά τον κόσμο να βγαίνει στα εστιατόρια με την ίδια θέρμη" τονίζει από την πλευρά του στο Esquire ο Κλεομένης Ζουρνατζής

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ COOKOOVAYA DELIVERY ΚΑΙ TAKE AWAY COOKOO BY COOKOOVAYA 2
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ COOKOOVAYA DELIVERY ΚΑΙ TAKE AWAY COOKOO BY COOKOOVAYA 1

Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του προηγούμενου lockdown, η Cookoovaya, καθώς και τα άλλα εστιατόρια του ομίλου, Basegrill και Travolta, ήταν από εκείνα που πρωτοστάτησαν στην ενέργεια #cook4heroes, μαγειρεύοντας 3 φορές την εβδομάδα για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19. 

Μπορείς να απολαύσεις τις προτάσεις της Cookoovaya στο χώρο σου μέσω Wolt.


Info

  • Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Αθήνα
  • Τηλ. 210 7235005
  • Ημέρες λειτουργίας του delivery & take away: Τρίτη έως και Κυριακή, 13.00 -23.00 
  • www.cookoovaya.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας