Σύντομα όλοι θα μιλούν για το Loco

Τεκίλες, mezcal, tacos και μεξικάνικο fun στο νέο γευστικό σποτ του κέντρου.

Αρχικά, οφείλεις να το παραδεχτείς ασχέτως του αν δε γνωρίζει απολύτως τίποτα: Το Loco είναι ένα από τα πιο πιασάρικα ονόματα που θα μπορούσε να έχει ένα μέρος (μπαρ ή εστιατόριο) με μεξικάνικους γευστικούς προσανατολισμούς. Έτσι ακριβώς ονομάζεται η μοντέρνα και cool taqueria/ tequileria, που συναντάς πια στον αριθμό 15 της Καλαμιώτου.

Και εγένετο Loco

Σύντομα όλοι θα μιλούν για το Loco

Πίσω από το ολόφρεσκο εγχείρημα -που ξεκινά επισήμως να σερβίρει από τις 2 Νοεμβρίου- βρίσκονται ο Λέλος Γεωργόπουλος, ο εξαιρετικός σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος και η ομάδα του Kuko's.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loco (@loco_athens)

Σε έναν χώρο που δεσπόζει η μεγάλη κεντρική μπάρα με την ανοιχτή κουζίνα (και τον οποίο έχει επιμεληθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο Yria design), θα έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει ενδιαφέροντα ωμά (κυρίως σεβίτσε, ταρτάρ κ.α.), κλασικά ορεκτικά από τη χώρα της κεντρικής Αμερικής (γουακαμόλε και νάτσος, quesadillas και empanadas και φυσικά chilli con carne) και, βεβαίως, τάκος σε 6 εκδοχές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loco (@loco_athens)

Στο κομμάτι του ποτού, θα υπάρχουν μπόλικες επιλογές σε Margaritas καθώς και signature tequila & mezcal cocktails, ιδιαίτερες μπύρες, συν κάποιες προτάσεις σε κρασί τόσο από τον ελληνικό όσο και διεθνή αμπελώνα. 

> Διάβασε ακόμη για το πού τρώει τώρα η Αθήνα, τα νέα μπαρ της πόλης και γιατί το Noma αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη.

Γενικά, οι κάρτες τόσο του φαγητού όσο και του ποτού είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και 'μαζεμένες' όσον αφορά τον αριθμό των επιλογών - και αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι κακό.

Περισσότερα προσεχώς.

 


Info

Καλαμιώτου 15, Αθήνα
Τηλ. 210 3318778

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας