Αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το fish burger
Σολομός, πέρκα ή ό,τι άλλο θέλεις. Αλλά σε burger.
Η ιδέα για το πρώτο burger που όμως θα περιέχει μπιφτέκι ψαριού γεννήθηκε πίσω στο 1965 από τον Ray Kroc, τον CEO των McDonald's. "Δεν με νοιάζει ακόμη κι αν ο Πάπας έρθει στο Σινσινάτι. Θα πρέπει να μπορεί να φάει burger" είχε πει χαρακτηριστικά ο entrepreneur που γιγάντωσε τη γνωστή αλυσίδα και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Filet-O-Fish. Ήταν το πρώτο τέτοιο σάντουιτς της κατηγορίας που θέλει το φιλέτο ή το μπιφτέκι ψαριού να αγκαλιάζεται από δύο φέτες ψωμιού, μαζί με άλλα υλικά.
Ασφαλώς, στην πορεία δημιουργήθηκαν πολλά αντίστοιχα ενώ πάντοτε μπορείς να φτιάξεις και στην κουζίνα του σπιτιού σου ένα -κάτι παραπάνω από- αξιοπρεπές fish burger.
Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα