Το χοιρινό με μήλα και ουίσκι είναι πάντα καλή ιδέα

Ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 16 Δεκεμβρίου 2020

Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεσαι σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο των ημερών: Εκείνο που προετοιμάζεις το μενού των Χριστουγέννων. Και ξέρεις, αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, για πάρα πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι το τι ακριβώς θα μαγειρέψεις για πρωταγωνιστικό πιάτο. Αν δεν είσαι fan της γαλοπούλας, πάρε μία ιδέα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος