Το χοιρινό με μήλα και ουίσκι είναι πάντα καλή ιδέα

Ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 16 Δεκεμβρίου 2020

Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεσαι σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο των ημερών: Εκείνο που προετοιμάζεις το μενού των Χριστουγέννων. Και ξέρεις, αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, για πάρα πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι το τι ακριβώς θα μαγειρέψεις για πρωταγωνιστικό πιάτο. Αν δεν είσαι fan της γαλοπούλας, πάρε μία ιδέα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί όλοι λατρεύουν την Ιταλική Κουζίνα

Έκτορας Μποτρίνι, Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Δημητροκάλης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Θοδωρής Παπανικολάου, Γιάννης Λιόκας, Βασίλης Τσατσάκης και Κυριάκος Λιοδάκης στα εξηγούν όμορφα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Cavaliere είναι ένα ιταλικό εστιατόριο που έχει κάτι να πει

Το κομψό spot στη Νέα Σμύρνη φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ευρύτερη περιοχή. Και όχι μόνο σε αυτή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα τους

Τα γαστρονομικά spots που ξεχωρίζουν στην κατηγορία Modern Creative των Tasty Awards 2022.

Γραφει Νικος Κοντοπουλος

Η πραγματική, πικρή ιστορία των αδερφών McDonald

Μία ημέρα σαν σήμερα, το 1984, έφευγε από τη ζωή ο Ray Kroc. Ο άνθρωπος που έκλεψε μία ιδέα και έχτισε μία εστιατορική αυτοκρατορία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας