Το σάντουιτς που θα φας μετά τα Χριστούγεννα

Ήδη γνωρίζεις πού θα πάνε τα leftovers του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 18 Δεκεμβρίου 2020

Η γαλοπούλα είθισται να στρογγυλοκάθεται στο χριστουγεννιάτικο –κυρίως– τραπέζι και να αποτελεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα εναλλακτική στα όσα συνήθως τρώμε. Εκτός από τα προφανή, δηλαδή το συνολικό γευστικό αποτέλεσμα αν φτιαχτεί με ιδανικό τρόπο, συγκαταλέγεται στα πιο υγιεινά κρέατα που υπάρχουν, με λίγες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Τι μπορούμε όμως να την κάνουμε την επόμενη ημέρα μετά τα Χριστούγεννα;

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί όλοι λατρεύουν την Ιταλική Κουζίνα

Έκτορας Μποτρίνι, Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Δημητροκάλης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Θοδωρής Παπανικολάου, Γιάννης Λιόκας, Βασίλης Τσατσάκης και Κυριάκος Λιοδάκης στα εξηγούν όμορφα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Cavaliere είναι ένα ιταλικό εστιατόριο που έχει κάτι να πει

Το κομψό spot στη Νέα Σμύρνη φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ευρύτερη περιοχή. Και όχι μόνο σε αυτή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα τους

Τα γαστρονομικά spots που ξεχωρίζουν στην κατηγορία Modern Creative των Tasty Awards 2022.

Γραφει Νικος Κοντοπουλος

Η πραγματική, πικρή ιστορία των αδερφών McDonald

Μία ημέρα σαν σήμερα, το 1984, έφευγε από τη ζωή ο Ray Kroc. Ο άνθρωπος που έκλεψε μία ιδέα και έχτισε μία εστιατορική αυτοκρατορία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας