Με αυτό το χριστουγεννιάτικο κέικ, αμέσως καλύτερα

Μετά τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, αυτό το κέικ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 30 Δεκεμβρίου 2020

Αν για έναν ακόμη λόγο ο οποιοσδήποτε λατρεύει τα Χριστούγεννα, είναι γιατί μπορεί να φάει και να πιει χωρίς δεύτερες σκέψεις ή πολύ περισσότερο ενοχές. Κάποια πολύ συγκεκριμένα φαγητά και ποτά έχουν την τιμητική τους αλλά σίγουρα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας -και το γιορτινό τραπέζι- έχουν και τα γλυκά. Και όχι μόνο τα κλασικά της εν λόγω περιόδου. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας