Το νέο μονοθέσιο της Aston Martin στη Formula 1

Το θρυλικό βρετανικό brand επιστρέφει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά από 61 χρόνια.

Ένα από τα πιο θρυλικά brands στον κόσμο των 4 τροχών, η Aston Martin, ετοιμάζει την επιστροφή της στην Formula 1 (το νέο πρωτάθλημα της οποίας ξεκινά στις 28 Μαρτίου), με τον Sebastian Vettel και τον ανερχόμενο Lance Stroll πίσω από το τιμόνι του νέου μονοθεσίου της, της AMR21.

Η βρετανική εταιρεία που επανέρχεται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά από 61 χρόνια. Φρόντισε να το κάνει με ένα πανίσχυρο όχημα που στην καρδιά του έχει κινητήρα της Mercedes και πρωτότυπο chassis.

"Σήμερα είναι μία πραγματικά ιστορική ημέρα για την  Aston Martin καθώς επανερχόμαστε στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά από 60+ χρόνια. Η ομάδα της Aston Martin Cognizant πιστεύουμε πως θα έχει θετικό αντίκτυπο γενικότερα για όλο το brand, τόσο στον σχεδιασμό και των υπόλοιπων αυτοκινήτων μας όσο και στις περαιτέρω τεχνολογίες που θα ενσωματώσουμε σε αυτά. Το ίδιο ισχύει και για κάθε εργαζόμενό μας όπως επίσης και για τους πελάτες μας" ανέφερε μεταξύ άλλων ο CEO Tobias Moers.

Η ηλεκτρονική παρουσίαση του μονοθεσίου περιελάμβανε και τον Daniel Craig, με τον Άγγλο ηθοποιό να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα του brand, ως άλλωστε όφειλε μετά το ρόλο του σαν James Bond.

Η AMR21 θα είναι το πρώτο μονοθέσιο της Aston Martin στην F1, μετά τη μυθική DBR5 που οδηγούσε ο Maurice Trintignant, στα σιρκουί, το 1960.

Μπορεί να γίνει διεκδικήτρια;

Παρότι υπάρχει αισιοδοξία για μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος Otmar Szafnauer φροντίζει να κρατά χαμηλά τον πήχη.

"Είναι πολύ εύκολο το να πούμε πως θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το δύσκολο είναι να το κάνουμε πραγματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και δουλεύουμε ήδη στην ετοιμασία του πλάνου μας γι' αυτήν τη σεζόν. Οι άνθρωποι των άλλων ομάδων της Formula 1 μας έχουν πει πως μία νέα ομάδα χρειάζεται 3-5 χρόνια προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική σε σταθερό βαθμό. Είμαστε διαφορετικοί και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε σε λιγότερο χρόνο, κοιτώντας πάντοτε προς το μέλλον" τόνισε στο ESPN ο Szafnauer.

Τα υπόλοιπα, με την πρώτη εκκίνηση, στο τέλος αυτού του μήνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου