Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Roger Federer

Μία βόλτα από το γκαράζ του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών, που δηλώνει ξεκάθαρα λάτρης της Mercedes.

Ο 39χρονος θρύλος του τένις Roger Federer έχει κάποιες πολύ σαφείς προτιμήσεις όσον αφορά τις επιλογές του στα αυτοκίνητα που οδηγεί. Βλέπεις σε αυτό βοηθά και το συμβόλαιο ύψους €4.000.000/έτος που  διατηρεί με την Mercedes. Στο γκαράζ του βρίσκονται κάποια από τα πιο ιδιαίτερα αμάξια του γερμανικού brand.

Mercedes Benz SLS AMG

Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Roger Federer

Το διθέσιο GT sports car της γερμανικής εταιρείας ξεχωρίζει τόσο για τις επιδόσεις του όσο και για τις χαρακτηριστές gull-wing πόρτες του. Διαθέτει έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων που του χαρίζει ιπποδύναμη 420 αλόγων. Η τιμή της Mercedes Benz SLS AMG ανέρχεται στα €400.000.

Mercedes E-Class Cabriolet

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ 3

Πρόκειται φυσικά για ένα κομψότατο convertible με λείες γραμμές και προηγμένες τεχνολογίες, αεροδυναμική σχεδίαση και, φυσικά, αξιοζήλευτες επιδόσεις. 

Mercedes Benz SLR McLaren

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ 1

Πίσω στο 2003, η Mercedes και η McLaren είχαν συνεργαστεί για αυτό το εκπληκτικό διθέσιο grand tourer των 617 ίππων. Πέραν όλων των άλλων ήταν εξοπλισμένο με δερμάτινο σαλόνι, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης και έναν πανίσχυρο V8 κινητήρα.

Mercedes AMG GT

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ROGER FEDERER 5

Ένα supercar με σαφέστατες σπορ κατευθύνσεις: Με επιμηκή κουκούλα και χαμηλό ύψος, μυώδες στο πίσω μέρος και, ασφαλώς, αρκετά δυνατό. Στο εσωτερικό του, το ταμπλό θυμίζει cockpit αεροσκάφους, με το κάθισμα να έχει τέλεια εφαρμογή σε χαμηλότερη θέση, ενσωματώνοντας τον οδηγό στο όλο concept.

Mercedes M Class

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ROGER FEDERER 6

Ο πρόδρομος των πολυτελών SUVs, είναι διαθέσιμος τόσο με κινητήρες 204 ή 258 ίππων αλλά και στην πιο ισχυρή εκδοχή του , με 306 ίππους. Διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων και είναι εξοπλισμένο με μία γενναιόδωρη γκάμα πρόσθετων λειτουργιών που εκτείνονται από τα συστήματα υποβοήθησης μέχρι παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.

Range Rover

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ROGER FEDERER 4

Ένα όχημα που μπορεί να πάει παντού δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το γκαράζ του Federer, ο οποίος έχει επιλέξει το θρυλικό μοντέλο για τις off-road εξορμήσεις του.

 


Διάβασε ακόμη για τη συλλογή αυτοκινήτων του Michael Jordan, τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει καταστρέψει ο Pep Guardiola στην Αγγλία, τι υπάρχει στο γκαράζ του Pierce Brosnan και την ιστορία της Maserati.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.