Το γκαράζ του Daniel Craig θυμίζει εκείνο του 007

Μία ματιά στην εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Άγγλου ηθοποιού.

Ούτε η πανδημία κατάφερε τελικά να σταματήσει τον Daniel Craig και τον James Bond, καθώς το No Time to Die έχει εδώ και μερικές ημέρες κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, γνωρίζοντας την αποθέωση από τη συντριπτική πλειοψηφία κοινού και κριτικών. 

Παρακολουθώντας από το 2005 μέχρι σήμερα τον 51χρονο Άγγλο ηθοποιό στο ρόλο του 007 έχουμε, μεταξύ άλλων, παρατηρήσει πόσο cool δείχνει οδηγώντας κάποια από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα όλων των εποχών. Ποια όμως είναι εκείνα τα αμάξια που έχουν θέση στο γκαράζ του, στην πραγματική ζωή; 

Aston Martin DBS

Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε πως το περίφημο βρετανικό brand έχει περίοπτη θέση στην καρδιά του Craig. H DBS του Casino Royale (που κράτησε μετά την ταινία) είναι ένα από τα μοντέλα που βρίσκονται στη συλλογή του. Διαθέτει ένα V12 κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Aston Martin DB5

Το γκαράζ του Daniel Craig θυμίζει εκείνο του 007

H Aston Martin DB5 είναι ένας θρύλος για τον κόσμο των 4 τροχών και μάλλον είναι περιττό να σου εξηγήσουμε το γιατί. Κάθε μία από αυτές αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα σε ρόδες, με συνολικά μόλις 1.000 αντίτυπα να έχουν κατασκευαστεί διαχρονικά. Μία από αυτές ανήκει στον μέχρι πρότινος 007.

> Διάβασε ακόμη: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον επόμενο James Bond

Aston Martin DB10

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ 4

Ένα μοντέλο της ΑΜ που ποτέ δεν βγήκε στην παραγωγή, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι, στα κεντρικά του Gaydon. Εξοπλισμένη με έναν V8 κινητήρα 4,7 λίτρων και τελική ταχύτητα 306 χλμ/ώρα, αποτελεί ένα από τα σπάνια κοσμήματα στο γκαράζ του. Για την ιστορία, κατασκευάστηκαν μόλις 10 τέτοιες, για τις ανάγκες του Spectre, εκ των οποίων οι 8 καταστράφηκαν στα γυρίσματα της αμέσως προηγούμενης Bond movie.

Jaguar XJ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ 1

Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Daniel Craig είναι η Jaguar XJ. Δικαιολογημένα, αν αναλογιστείς το modern classic design της, το V6 τρίλιτρο κινητήρα και την άνεση που προσφέρει.

Range Rover Sport

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ 5

Στο πλαίσιο του ρόλου του, ο Craig συμμετείχε και σε αρκετές διαφημίσεις της Land Rover, τα οχήματα της οποίας εμφανίζονται και στο No Time To Die. O ίδιος έχει στην κατοχή του ένα από τα πιο ισχυρά μοντέλα, με V8 κινητήρα, 680 Nm ροπής, ιπποδύναμη 550 αλόγων και επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 4,7''. Ο 007 μάλιστα έχει επιλέξει το όχημά του σε χρώμα Narvik Black, που ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του - δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. 

> Διάβασε ακόμη: Ferrari vs Lamborghini: Η ιστορία της κόντρας των δύο κολοσσών της ταχύτητας

Ford Μondeo

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ 2

Να και κάτι που δεν περίμενες. Όταν ο Daniel Craig θέλει να περάσει απαρατήρητος, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του το 5θυρο family car. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος