Η εξωφρενική βίλα του House of Gucci

Ο επισκέπτης νιώθει Adam Driver στην τοποθεσία Κόμο.

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το trailer για το House of Gucci, που μεταξύ άλλων γέμισε τα social media με την Patrizia Reggiani της Lady Gaga. Πέρα από αυτό, υπήρξαν δεκάδες εικόνες με το γκλάμουρ και το lifestyle της εποχής. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, άπαντες πήραν μία γεύση και από το (κινηματογραφικό) σπίτι των Gucci. Την Villa Balbiano.

Ένα σπίτι για αρχόντους

Η έπαυλη του 16ου αιώνα βρίσκεται στο Ossuccio της Λομβαρδίας, στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Κόμο.

Η εξωφρενική βίλα του House of Gucci

Φυσικά, διατηρείται σε άψογη κατάσταση με όλες τις υπερβολικές λεπτομέρειες (ή τέλος πάντων αρκετές από αυτές) όπως τις υπερπολυτελείς σουίτες της, σχεδιασμένες από τον Jacques Garcia, την ιδιωτική προβλήματα, το περιποιημένο γκαζόν, τις τοιχογραφίες που μετρούν πέντε αιώνες ζωής αλλά, πλέον, και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως το αξιόπιστο WiFi. Τι χρειάζεται ακριβώς το τελευταίο; 

> Διάβασε ακόμη: Στο House of Gucci πρωταγωνιστούν (και) τα κορυφαία αμάξια των 70s

Μα φυσικά για να μπορεί ο επισκέπτης να ανεβάζει τις φωτογραφίες και τα stories του από το διάστημα που θα μείνει εκεί. Βλέπεις η Villa Balbiano λειτουργεί σαν πραγματική βίλα προς ενοικίαση και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να περάσει ένα ή περισσότερα βράδια στους χώρους της, απολαμβάνοντας λίγη από τη χλιδή που μπορεί να προσφέρει αλλά και βιώνοντας μία αυθεντική Gucci εμπειρία. 

ΣΠΙΤΙ HOUSE OF GUCCI ΣΤΟ ΚΟΜΟ 2
ΣΠΙΤΙ HOUSE OF GUCCI ΣΤΟ ΚΟΜΟ 3
ΣΠΙΤΙ HOUSE OF GUCCI ΣΤΟ ΚΟΜΟ 4

Προ-πανδημίας και γενικά υπό κανονικές συνθήκες, η Villa Balbiano διατίθεται επίσης και για κοινωνικές εκδηλώσεις (κυρίως γάμους), καθώς στα περίπου 10 συνολικά στρέμματα της έκτασής της μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 550 άτομα. Το γενικό capacity όσον αφορά τη διαμονή σε αυτήν είναι περίπου 16 άτομα.

> Διάβασε ακόμη: Κι αν η Madalina Ghenea είναι η νέα Monica Bellucci;

Όπως αντιλαμβάνεσαι όλα τα παραπάνω έχουν και το αντίστοιχο κόστος, καθώς μία εβδομάδα για αποκλειστική χρήση της Villa Balbiano -σύμφωνα πάντοτε με το έγκριτο myprivatevillas.com- μπορεί να φτάσει μέχρι και τις €147.000. Ε βέβαια, θέλει κόπο και χρήμα για να νιώσει κανείς σαν πραγματικός Gucci.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.