Στο House of Gucci πρωταγωνιστούν (και) τα κορυφαία αμάξια των 70s

Εκτός από την Lady Gaga και τον Adam Driver, υπάρχουν και μερικά ακόμη ατού στην ταινία του Ridley Scott.

Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto και Madalina Ghenea είναι μόνο κάποια από τα λαμπερά ονόματα του πολύ ιδιαίτερου κινηματογραφικού project που ακούει στο όνομα House of Gucci και φέρει την υπογραφή του Ridley Scott.

Η επερχόμενη ταινία (αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο) αφηγείται την ιστορία του αείμνηστου Maurizio Gucci (Driver) και της πρώην συζύγου του, Patrizia Reggiani (Gaga), η οποία φέρεται να προσέλαβε εκτελεστή για να τον δολοφονήσει το 1995.

Στο House of Gucci πρωταγωνιστούν (και) τα κορυφαία αμάξια των 70s

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed της Sara Gay Forden που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια και έχει προσαρμοστεί στα τωρινά δεδομένα. 

Ένα σημαντικό φιλμ, για πολλούς λόγους

Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική ταινία, για πολλούς περισσότερους λόγους από όσους θα φανταζόσουν. Οk, η μόδα, το styling και τα κοστούμια μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και αυτό είναι απολύτως λογικό. Αλλά δεν είναι μόνον αυτά. 

Στο House of Gucci θα παρελάσουν κάποια από τα ομορφότερα και πιο εμβληματικά αυτοκίνητα (καθώς και δίκυκλα) της δεκαετίας του 1970 (κυρίως), τα οποία προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη γοητεία της ταινίας. Και δεν μιλάμε μόνο για θαυμάσια κομμάτια της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας όπως το θρυλικό πια βανάκι Fiat 900T, τη Lambretta αλλά και πολλά μοντέλα της Vespa.

HOUSE OF GUCCI ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 1

Την τιμητική τους έχουν κάποια κλασικά αμερικανικά αυτοκίνητα όπως η Chevrolet Bellaria (τα κλασικά αμερικανικά ταξί του τότε) και το Ford Crown Victoria. Πέρα από αυτά, θα διακρίνεις και το αμάξι-status symbol Lincoln Continental.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ HOUSE OF GUCCI 5

Υπό κανονικές συνθήκες, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 24 Νοεμβρίου του 2021 και κατά πάσα πιθανότητα την ίδια περίοδο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και στους βρετανικούς κινηματογράφους. 

 


Διάβασε ακόμη για τον David Beckham που συνεργάζεται με την Maserati, τα κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Roger Federer και την Porsche του Pablo Escobar που κοστίζει μία περιουσία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.