Το απαράδεκτο body shaming στον Jason Momoa

Ο κόσμος δεν πάει καθόλου καλά.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 15 Ιουλίου 2019

"Τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι για την εξόρμησή σου το Σαββατοκύριακο; Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet κάνουν διακοπές στη Βενετία και οι φωτογραφίες τους είναι χάρμα οφθαλμών". Με αυτή τη λεζάντα, το US Weekly ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του 39χρονου Αμερικανού ηθοποιού με μαγιό και το καλογυμνασμένο του σώμα σε κοινή θεά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly) on

Το τι επακολούθησε στα σχόλια της ανάρτησης από αναγνώστες και μη του περιοδικού ούτε εκείνος/εκείνη που έκανε το upload της φωτογραφίας μπορούσε να φανταστεί.

 

"Πού είναι οι κοιλιακοί του;", "Ο Momoa με dad bod", "Η κοιλιά προεξέχει", "Να τι συμβαίνει όταν το παρακάνεις με το φαγητό", "Κάποιος πρέπει να ξεκινήσει ξανά τα βάρη". Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες σχόλια χρηστών, που συνέκριναν το σώμα που είχε ο ηθοποιός στην ταινία Aquaman με αυτό που έχει στην πραγματική ζωή, όταν χαλαρώνει σε καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του, ελλείψει επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το απαράδεκτο body shaming στον Jason Momoa

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει το συμβάν τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, καταγγέλλοντας ως απαράδεκτη την πρακτική του body shaming και μάλιστα σε έναν τύπο σαν τον Momoa που διαθέτει μία ζηλευτή, καλογυμνασμένη σωματοδομή. Ή κάτι βλέπουν όλοι αυτοί που εμείς δεν βλέπουμε ή ο κόσμος δεν πάει καθόλου, μα καθόλου, καλά. Σίγουρα το δεύτερο.


Κεντρική φωτογραφία © Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Brad Pitt σε μεγάλα κέφια σε φωτογράφιση του Once Upon a Time in Hollywood

Χορεύει σαν άλλος Billy Elliot με την Margot Robbie σε ρόλο photombomber.

Η επιστημονική εξήγηση για τις προκλητικές selfies στα social media

Νέα έρευνα αποκωδικοποιεί όλα εκείνα τα γυναικεία οπίσθια που παρελαύνουν στο feed σου και αυτό το καλοκαίρι.