Ο Keanu Reeves κάνει business

Εκτός από τα γυρίσματα του νέου Matrix, ο 56χρονος ηθοποιός ασχολείται με κάποια ακόμη projects, τα οποία είναι εξαιρετικά επικερδή.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Φεβρουαρίου 2020

Ο Keanu Reeves δείχνει να διανύει την ενδεχομένως καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ίσως και της ζωής του. Εκτός από το να ασχολείται αυτή την περίοδο με τα γυρίσματα του τέταρτου μέρους του Matrix, τρέχει κάποια ακόμη projects που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από άκρως επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα μέχρι case studies. Ένα από αυτά μάλιστα το ξεκίνησε μαζί με τη σύντροφό του, Alexandra Grant.

Οι μοτοσυκλέτες της Arch

Μαζί με τον φίλο του Gard Hollinger έχει ιδρύσει την εταιρεία custom made μοτοσυκλετών Arch. Ο αγαπημένος τύπος μοτοσυκλετών του Reeves είναι οι cruisers, οι λιτές αλλά πληθωρικές αμερικάνικες κατασκευές με το συνήθως άνετο κάθισμα και την αξιόπιστη μηχανή. Πάνω σε αυτές πατούν και οι άνθρωποι της Arch Motorcycle Company, η οποία συνεργάζεται με την Harley Davidson όσον αφορά την ανάπτυξη των κινητήρων της. Οι κατασκευές της Arch ωστόσο αφορούν μόνο exclusive bikes, συχνά περιορισμένης έκδοσης, όπως είναι για παράδειγμα η Method 143 για την οποία κατασκευάστηκαν μόλις 23 αντίτυπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARCH Motorcycle (@archmotorcycle) on

Αυτά είναι εξοπλισμένα με μία V-twin μηχανή 2.000 κυβικών. Η τιμή του εν λόγω μοντέλου ξεκινά από τις $78.000. Τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της εταιρείας είναι τα KRGT-1 και Method 143. Κάθε μία από τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες φέρει προσωποποιημένα στοιχεία και χαρακτηριστικά, ακριβώς έτσι όπως έχουν ζητηθεί από τον άνθρωπο που τις παραγγέλνει κάθε φορά, με αποτέλεσμα να αποκτούν και συλλεκτική αξία. Στόχος της Arch είναι να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην πρωτοπορία, τη δεξιοτεχνία και την ανθρώπινη εφευρετικότητα. 

Ο Keanu Reeves κάνει business

Οι εκδόσεις X Artists' Books

Η εικαστικός και visual artist σύντροφός του Alexandra Grant  αλλά και η designer Jessica Fleischmann είναι οι δύο συνέταιροι του Keanu Reeves σε ένα άλλο επιχειρηματικό concept με το οποίο ασχολείται ο 56χρονος ηθοποιός. Αυτό είναι ο μικρός εκδοτικός οίκος X Artists' Books, ο οποίος κυκλοφορεί κατά κύριο λόγο βιβλία που άπτονται του αντικειμένου της τέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X Artists' Books (@xartistsbooks) on

Απλά και μόνο ρίχνοντας μίας ματιά στο επίσημο website μπορεί εύκολα ο καθένας να αντιληφθεί ότι μιλάμε για δουλειές που προσπερνούν κατά πολύ το κλασικό coffee table book. Ανάμεσα στις επιλογές υπάρχουν βιβλία με τιμές που ξεκινούν από τα $15 και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα $1.300. Ο τζίρος της εταιρείας ανέρχεται προς το παρόν στα 15 εκατ. δολάρια αλλά είναι δεδομένο ότι αυτό είναι απλά η αρχή για μία ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον.


Διάβασε ακόμη γιατί ο Donald Trump έχει πρόβλημα με τα Παράσιτα, πώς ο Robert Pattinson έφτασε να θεωρείται ο πιο όμορφος άντρας στον πλανήτη και πώς ο κοροναϊός πλήττει τη βιομηχανία της μόδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος