Και βουνό και θάλασσα με αυτό το αμφίβιο τροχόσπιτο

Το Sealander τα παντρεύει όλα και συμφέρει.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Αυγούστου 2018

Βουνό ή θάλασσα; Ή μήπως και τα δύο, όποτε και όπως θέλεις; Αυτό φαίνεται ότι είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί του Sealander. Το αμφίβιο τροχόσπιτο μπορεί να παίξει τόσο το ρόλο του δωματίου σου κατά την παραμονή στην εξοχή, όσο και αυτόν του σκάφους για τις ρομαντικές σου βαρκάδες. Ένα σκάφος που μεταμορφώνεται σε τροχόσπιτο και το αντίστροφο δηλαδή. 

Και βουνό και θάλασσα με αυτό το αμφίβιο τροχόσπιτο

Έχοντας 4 μέτρα μήκος, βάρος 485 κιλά και 1.68 μ. πλάτος και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, προσφέροντας τις περισσότερες παροχές ενός τροχόσπιτου (μικρή κουζίνα, κρεβάτι), ενώ η οροφή του είναι αποσπώμενη. 

ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ 2

Διαθέτει επίσης ηλεκτροκίνητη προπέλα, που του δίνει τη δυνατότητα να κινείται στο νερό με 9 χλμ/ώρα, με την μετάβαση από την στεριά στο νερό να γίνεται εντός ολίγων δευτερολέπτων.

ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ 3

"Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να συνδυάσουμε και τους δύο τρόπους για να ταξιδέψουμε. Μας παρέχει δηλαδή περισσότερες δυνατότητες. Όταν έχουμε στη διάθεσή μας μια βάρκα και ένα τροχόσπιτο, τότε θα πρέπει να αποφασίσουμε τι από τα δύο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Αυτό που προσφέρουμε εδώ είναι ελευθερία, από αυτή την απόφαση. Είναι ένα όραμα που κάναμε πραγματικότητα. Για τον περισσότερο κόσμο βέβαια, πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο. Το βλέπουν με έκπληξη και αναρωτιούνται για το τι πρόκειται ακριβώς και τι κάνουν αυτοί οι τρελοί στο νερό" αναφέρει ο Γερμανός κατασκευαστής του, Daniel Straub.

ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ 4

Η τιμή του Sealander ξεκινά από τα €16.900 και μπορεί να αυξηθεί αναλόγως πρόσθετων υπηρεσιών και gadgets. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πιο value for money μέρη για ταξίδι το 2018 σύμφωνα με το Lonely Planet

Υπέροχοι προορισμοί στους οποίους δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία.