Dream job: Yacht reviewer με €5.000/μήνα

Η βρετανική εταιρεία HushHush ψάχνει αξιολογητή σκαφών αναψυχής, που θα κάνει κρουαζιέρες και θα πληρώνεται πολύ καλά γι' αυτό.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τη ναυτία, τότε αυτή θα έλεγες πως είναι μία πραγματική δουλειά-όνειρο για σένα. Και για τον οποιονδήποτε. Η βρετανική εταιρεία HushHush αναζητά ένα άτομο που θα κάνει αξιολογήσεις και θα συντάσσει κριτικές για πολυτελή σκάφη, ώστε να καθοδηγεί τους υποψήφιους αγοραστές να προβούν σε κάποια συναλλαγή από το site της. 

Το job description αναφέρει ότι ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να περνά κάθε φορά μία εβδομάδα πάνω σε σκάφος, κάνοντας κρουαζιέρες και έπειτα να γράφει το report του. Το τελευταίο, θα πρέπει να περιλαμβάνει εξονυχιστικές λεπτομέρειες για κάθε σημείο, από τις τουαλέτες και τα κρεβάτια στις καμπίνες, το κατάστρωμα και τις ξαπλώστρες ή ακόμη και για την πρακτικότητα των ραφιών και των κουμπιών που μπορεί να υπάρχουν.

"Τα πάντα θα πρέπει να δοκιμαστούν. Κάθε πρίζα, κάθε πόρτα, κάθε κρεβάτι, κάθε ντους, όλα θα πρέπει να σέβονται τα πρότυπα που θέτουμε" αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα της HushHush.

Dream job: Yacht reviewer με €5.000/μήνα

Για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι απλά έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και μπορούν να γράψουν ένα αξιοπρεπές κείμενο, χωρίς να απαιτείται -τουλάχιστον σε μία πρώτη ανάγνωση- κάποιο επιπλέον εξειδικευμένο skill. Χρειάζεται όμως έγκυρο διαβατήριο καθώς και η άνεση ταξιδιών ανά πάσα στιγμή.

Η αμοιβή που προσφέρεται είναι €1.000/κριτική, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να βγάλει μέχρι και €5.000 σε ένα μήνα. Το ανώτατο όριο αξιολογήσεων είναι τα 50 yachts το χρόνο, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί (με τα επιδόματα και αφαιρώντας τις εβδομάδες άδειας/ρεπό) σε €65.000 ετήσιο εισόδημα. Καθόλου άσχημα. 

Η εταιρεία αναμένει χιλιάδες αιτήσεις για την εν λόγω δουλειά. Αν σε συγκινεί αυτή η επαγγελματική προοπτική, μπορείς να κάνεις και εσύ τη δική σου εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης