Το νέο 4* ξενοδοχείο της Γιουβέντους

Οι παίκτες της Γηραιάς Κυρίας έχουν πλέον έναν πολύ δελεαστικό λόγο να περνούν περισσότερο χρόνο στις εγκαταστάσεις της Continassa.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Γιουβέντους, Andrea Agnelli, παρουσίασε επίσημα το J Hotel. Πρόκειται για το νέο ξενοδοχείο της Γιουβέντους που βρίσκεται στα βόρεια προάστια του Τορίνο και τις εγκαταστάσεις της Continassa, σε πολύ κοντινή απόσταση -μόλις 10' με τα πόδια- από το Allianz Stadium. Εν αντιθέσει με παρεμφερή καταλύματα, το J Hotel δεν είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για τους παίκτες και τους ανθρώπους της Γηραιάς Κυρίας αλλά για οποιονδήποτε ταξιδιώτη επιθυμεί να μείνει εκεί κατά την επίσκεψή του στην ιταλική πόλη. 

Το νέο 4* ξενοδοχείο της Γιουβέντους

Το πολυτελές, 4* ξενοδοχείο φιλοξενείται σε μία έκταση συνολικά 11.200 τμ, διαθέτει 138 δωμάτια που χωρίζονται σε 4 τύπους (απλό δίκλινο, King Room, Deluce Room και Executive Double Room), ενώ όταν καταφεύγει εκεί η ομάδα του Maurizio Sarri διαμένει στην ειδικά διαμορφωμένη για τους αθλητές της πτέρυγα, χωρίς αυτό ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο συνάντησης για τον οποιονδήποτε με τον Cristiano Ronaldo και τους υπόλοιπους σταρ της ομάδας.

Οι χώροι έχουν σχεδιαστεί ώστε τα πάντα να παραπέμπουν στο ποδόσφαιρο και στο δημοφιλέστερο ιταλικό club, με το λευκό, το μαύρο και το γκρι να κυριαρχούν στο minimal και κομψό εσωτερικό. Όλα τα amenities φέρουν ασφαλώς το έμβλημα της ομάδας.  

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 3

Το J Hotel διαθέτει ακόμη αρκετούς χώρους συνεδριάσεων, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, spa και το εστιατόριο Táola, το οποίο σερβίρει ιταλική και διεθνή κουζίνα και τρέχει υπό την επίβλεψη του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin σεφ Davide Scabin. 

Οι τιμές ανά διανυκτέρευση στο J Hotel ξεκινούν από τα €125. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 5

Διάβασε ακόμη για τη σουίτα που σχεδίασε ο Francis Ford Coppola στο Παρίσι, το πιο όμορφο ξενοδοχείο των Μαλδίβων και το ίσως πιο εντυπωσιακό αποστακτήριο της Σκωτίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης