Το iPhone αλλάζει όνομα

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει πολλά και ενδιαφέροντα στο ετήσιο ραντεβού του Κουπερτίνο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 06 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Apple θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα του iPhone και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Κουπερτίνο. Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι λιγότερες από ποτέ. Κάτι που μοιραία γεννά πολλές φήμες σε κάθε γωνιά του ίντερνετ. 

Εκείνες που μοιάζουν να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα αφορούν το λειτουργικό που θα τρέχουν οι νέες συσκευές -που είναι το iOS 13- καθώς και τα καινούρια ονόματα αυτών. Σύμφωνα με ένα tweet που περιλαμβάνει επίσημα έγγραφα της Apple, το iPhone 11 και 11 Max θα γίνει γνωστό στην αγορά ως iPhone 11 Pro και Pro 11 Max. 

Το iPhone αλλάζει όνομα

Φυσικά, η αλλαγή του ονόματος σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την ουσία του πράγματος, με τις νέες συσκευές να αναμένονται στην κυκλοφορία την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το iOS 13 θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Προφανώς και πρόκειται για κάποιο τέχνασμα της αμερικανικής εταιρείας που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιον ακριβώς σκοπό εξυπηρετεί. 

Περαιτέρω διαδικτυακές αναφορές κάνουν λόγο για την παρουσία μίας τριπλής κάμερας στις συσκευές που θα επιτρέπει πρωτόγνωρες μέχρι σήμερα δυνατότητες στη φωτογραφία, σύστημα αντίστροφης φόρτισης έτσι ώστε να επαναφορτίζεται ταυτόχρονα με κάποια άλλη συσκευή και μία πολύ πιο ανθεκτική οθόνη. 

APPLE 2

Πέρα από αυτά, ενδιαφέροντα θα είναι τα νέα και για τους fans του iPad, με την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων, των A2068 and A2198, να προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο. Η τιμή τους μάλιστα αναμένεται να είναι αισθητά χαμηλότερη από αυτή του iPad Pro. Τέλος, πρόκειται να ανακοινωθεί και το λανσάρισμα 4 νέων Apple Watches, των A2156, A2157, A2092 και A2093, που θα διαθέτουν προηγμένα συστήματα ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν την επιδερμίδα του χρήστη - κάτι σαν το αντίστοιχο FaceID.


Διάβασε ακόμη για τις μεγάλες αλλαγές στον κόσμο της Apple και γιατί όλοι θέλουν Airpods.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος