Κάψιμο λίπους με 2 απλές, δυναμικές ασκήσεις

Οι αλτήρες είναι οι καλύτεροί σου φίλοι. Στο fitness.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 28 Αυγούστου 2020

Ο fitness στόχος για σήμερα είναι πολύ συγκεκριμένος: Εκτέλεσε 100 επαναλήψεις αρασέ με αλτήρα όσο πιο γρήγορα και πιο σωστά μπορείς. Φυσικά, υπάρχει μία "παγίδα" στο πρόγραμμα: Κάθε φορά που περνούν 60 δευτερόλεπτα θα πρέπει να πέφτεις στο πάτωμα και να παίρνεις 10 κάμψεις πάνω από τον αλτήρα πριν μπορέσεις να συνεχίσεις τον δίκαιο αγώνα σου για 100 επαναλήψεις αρασέ. Κάπως έτσι, αυτό που τόσο πολύ θες, το κάψιμο λίπους δηλαδή, θα γίνει πραγματικότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew Tracey (@theandrew.tracey) on

"Είναι ώρα να πάρεις αποφάσεις" τονίζει ο εξειδικευμένος συντάκτης fitness Andrew Tracey. "Αν πας πολύ γρήγορα κινδυνεύεις να "καείς" και να αναγκαστείς να διακόψεις. Αν πας πολύ αργά, θα χρειαστεί να πληρώσεις το τίμημα αυτής της αργοπορίας. Σε κάθε περίπτωση οι κάμψεις είναι εκείνες που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τον απαραίτητο ρυθμό".

Το πρόγραμμα

Βάλε το χρονόμετρο να δουλεύει και κάθε φορά που περνάει ένα λεπτό πέφτε στο πάτωμα για τις κάμψεις. Το σκορ σου είναι ο τελικός σου χρόνος. Και όπως είναι γνωστό πάντα μπορείς να βελτιώσεις το σκορ σου.

Αρασέ με έναν αλτήρα

Κάψιμο λίπους με 2 απλές, δυναμικές ασκήσεις

Επαναλήψεις: 100

Κάμψεις με έναν αλτήρα

Κάμψεις με έναν αλτήρα

 

Επαναλήψεις: 100

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto