Η στρατιωτική προπόνηση που μετέτρεψε τον Aaron Taylor-Johnson σε James Bond

Πώς ο βρετανός ηθοποιός απέκτησε το ιδανικό σώμα για τον ρόλο.

Ο βρετανός ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson, γνωστός ως Quicksilver στην ταινία Avengers: Age of Ultron, ως πρωταγωνιστής των ταινιών Kick-Ass, αλλά και ως Kraven στην επερχόμενη ομώνυμη ταινία της Sony Pictures, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα λόγω των φημών που τον θέλουν να είναι ο επόμενος James Bond. Για την ακρίβεια, του έχει προταθεί ο ρόλος και περιμένουμε την επίσημη απάντησή του.

Πέρα από το υποκριτικό του ταλέντο, αυτό που έχει τραβήξει την προσοχή μας είναι η αξιοσημείωτη σωματική του μεταμόρφωση, ειδικά για τον ρόλο του στην ταινία Bullet Train.

Η στρατιωτική προπόνηση του Aaron Taylor-Johnson 

Ο προσωπικός γυμναστής του Taylor-Johnson, Matt Hodges, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του αυστηρού προγράμματος προπόνησης που ακολούθησε ο ηθοποιός για να αποκτήσει τη σημερινή του σωματική διάπλαση. Ο Hodges τονίζει τη σημασία της βαριάς άρσης βαρών στη διαδικασία της αλλαγής, με έμφαση σε ασκήσεις όπως:

  • Άρση βαρών
  • Στρατιωτικές πιέσεις ώμων με μπάρα
  • Ημικάθισμα με αλτήρα 
  • Εμπρόσθιες προβολές με μπάρα
  • Έλξεις στο μονόζυγο

Σύμφωνα με τον Hodges, αυτό το πρόγραμμα πρέπει να ακολουθηθεί για τουλάχιστον τέσσερις μήνες για να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα και ο Taylor-Johnson ήταν πλήρως αφοσιωμένος στη διαδικασία, επιδεικνύοντας εξαιρετική αποφασιστικότητα.

Η κετογονική δίαιτα του νέου James Bond

Εκτός από την προπόνηση, ο Taylor-Johnson υιοθέτησε μια κετογονική δίαιτα για να συμπληρώσει τη ρουτίνα άσκησής του. Η δίαιτα αυτή χαρακτηρίζεται από δραστική μείωση των υδατανθράκων και αύξηση των λιπών και των πρωτεϊνών σε κάθε γεύμα.

Τροφές όπως ψάρι, κοτόπουλο, αυγά, αβοκάντο, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο και ξηροί καρποί αποτελούν μέρος της διατροφής της, ενώ τα δημητριακά, τα αμυλούχα λαχανικά και τα φρούτα είναι περιορισμένα. Η δίαιτα αυτή, αν και αμφιλεγόμενη, έχει επαινεθεί για την ικανότητά της να βοηθά στην απώλεια βάρους και να βελτιώνει τη μεταβολική υγεία.

Η σωματική μεταμόρφωση του Aaron Taylor-Johnson αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της προσήλωσης στην τέχνη του. Η ιστορία του εμπνέει πολλούς να ακολουθήσουν τα βήματά του και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα