Γιατί ο Chris Pratt εφαρμόζει την Βιβλική Δίαιτα

Ένα διατροφικό πλάνο 21 ημερών γεμάτο σπόρια, καρπούς, διαλογισμό, διάδρομο και προσευχή, που δείχνει να δουλεύει.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 21 Ιανουαρίου 2019

Δύο εβδομάδες πριν, ημίγυμνες φωτογραφίες του ηθοποιού έκαναν την εμφάνισή τους στα social media με το κοινό να κραυγάζει -εν μέσω άπειρων, δακρύβρεχτων lol: "Το παλιό, χοντρό σώμα του Chris Pratt επιστρέφει"
Ντροπή.  Ωστόσο, μια βδομάδα μετά, ο Chris Pratt το έριξε στην καλογερική και έφτιαξε μια κοιλιά χωρίς ίχνος λίπους. Πώς; Χάρη σε μια δίαιτα που προορίζεται για μοναχούς και ονομάζεται Daniel Fast.

Πρόκειται για ένα μενού βασισμένο στη βιβλική ιστορία του προφήτη Δανιήλ, ο οποίος επί 21 μέρες τρεφόταν μόνο από ρίζες, καρπούς, ψάρια και κρασί, συνδυαστικά με άπειρες ώρες θρησκευτικής κατάνυξης. Ο Pratt, επιχείρησε να το κάνει πράξη και ακολούθησε τους ιερούς κανόνες: για τρεις εβδομάδες έπινε πάνω από οκτώ λίτρα νερού ημερησίως και κατανάλωνε τροφές με έμφαση στους ωμούς -ξηρούς- καρπούς, στους σπόρους και λίγο κόκκινο κρασί ενδιάμεσα. Ταυτόχρονα διαλογιζόταν τρεις φορές τη μέρα και εκτελούσε μια σειρά ασκήσεων με το σωματικό του βάρος (push ups κυρίως) συν 5 χιλιόμετρα στο διάδρομο κάθε πρωί -νηστικός.

"Ο Θεός μίλησε στο πνεύμα μου", έγραψε στο λογαριασμό του ο Pratt και συμβούλεψε τους ακόλουθούς του: "Μπείτε όλοι στο μυαλό του προφήτη Δανιήλ και χάστε τα περιττά κιλά".

Ευτυχώς, που η καλογερική δίαιτα επιτρέπει ψάρι και κρασί, αλληλούια.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασική εκπαίδευση για να χάσεις βάρος και να κάψεις λίπος

Αν οι δίαιτες που ακολουθείς αποδείχθηκαν σκάρτες, με την κατάλληλη προπόνηση στο γυμναστήριο θα δεις χειροπιαστά αποτελέσματα σε λιγότερο από μήνα.

Τα λάθη που κάνεις ενώ προσπαθείς να χάσεις λίπος

Γιατί η δίαιτά σου όχι μόνο δεν λειτουργεί, αλλά ταυτόχρονα σε ωθεί σε ακόμη μεγαλύτερη πρόσληψη θερμίδων.