Ο Alex Kratena για μία βραδιά στο Baba Au Rum

Ένας bartender-θρύλος σε ένα θρυλικό αθηναϊκό μπαρ.

Το βραβευμένο ως ένα από τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου, Baba Au Rum και η ομάδα του, έχουν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν σε μία exclusive βραδιά, τον κορυφαίο δημιουργό της παγκόσμιας σύγχρονης μπαρ σκηνής, Alex Kratena.

A night to remember

Την Δευτέρα, 16 Μαΐου, από τις 20:00 έως τις 00:00, οι επισκέπτες του Baba Au Rum θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μία σπουδαία προσωπικότητα του παγκόσμιου bartending, και συνιδιοκτήτη του Tayer + Elementary από το Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται στη 2η θέση της λίστας των 50 Καλύτερων Μπαρ του Κόσμου.

Κάθε σερβίρισμα θα είναι και μία ξεχωριστή, προσωποποιημένη εμπειρία από τον ίδιο τον Alex Kratena, και έτσι η κράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική καθώς η βραδιά απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό καλεσμένων.

> Διάβασε ακόμη: Οι 100 σημαντικότεροι άνθρωποι από τον κόσμο των μπαρ

Τι θα δοκιμάσουμε; Ορισμένες από τις νέες δημιουργίες των cocktail του, αλλά και ένα cocktail – φόρο τιμής στην Ελλάδα, φτιαγμένο με το premium τσίπουρο O/Purist.

  • Alex Kratena/ Who is who: Ο Alex Kratena είναι πολυβραβευμένος bartender, συν-δημιουργός του μη κερδοσκοπικού οργανισμού P(OUR). Έχει υπάρξει head bartender του περίφημου Artesian στο Λονδίνο που το οδήγησε στη βράβευση του ως καλύτερου μπαρ του κόσμου για 4 χρόνια από το 2012 ως το 2015. Ο ίδιος βραβεύτηκε ως καλύτερος bartender του κόσμου το 2012 και προσωπικότητα της χρονιάς στο bar industry το 2013. Πρόσφατα, άνοιξε το δικό του μπαρ, το Tayer + Elementary στο Λονδίνο. Είναι γνωστός για την εμπειρία που δημιουργεί σε κάθε καλεσμένο που εξυπηρετεί και τη διαφορετική του προσέγγιση πάνω στα cocktails και την ευρύτερη έννοια του hospitality.

 

> Διάβασε ακόμη: Ένα cocktail festival για την Αθήνα

 


Info

Κλειτίου 6, Αθήνα

Tηλ. 211 7109140

www.babaaurum.com 

Για να εξασφαλίσεις τη θέση σου αλλά και για επιπλέον πληροφορίες, μπορείς να απευθυνθείς στο: info@babaaurum.com

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.