Στο Line για το πρώτο Fords Gin Festival

Μία ολοήμερη γιορτή του αρκευθούχου αποστάγματος σε ένα από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, με τη σφραγίδα του Fords Gin.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Φεβρουαρίου 2024

Τo Fords Gin σε συνεργασία με το Line Athens (νο.12 στα The World’s 50 Best Bars 2023) διοργανώνουν το 1ο "Fords Gin Festival”, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Στο ολοήμερο event στο γνωστό σποτ των Κάτω Πετραλώνων ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει talks και σεμινάρια για τους λάτρεις του gin ( επαγγελματίες της εστίασης και μη) αλλά και μία σειρά από guest shifts, που θα ξεκινήσουν από τις 21.00 και θα ολοκληρωθούν τα μεσάνυχτα.

Μπαρ και bar experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στον ίδιο χώρο ώστε να συζητήσουν τις παγκόσμιες τάσεις του αρκευθούχου αποστάγματος και την εξέλιξη των αγαπημένων μας classic gin cocktails.

Στο Line για το πρώτο Fords Gin Festival

Έτσι, μεταξύ άλλων, στον αριθμό 37 της Αγαθοδαίμονος και πίσω από τη δημοφιλή πράσινη πόρτα θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Diego Cabrera και Adrian Sehob από το μαδριλένικο Salmon Guru (νο.16 στα φετινά The World’s 50 Best Bars), ο Δημήτρης Κιάκος από το Λοκάλι (και πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού The Gin Joint της πλατείας Καρύτση, ο Naren Young από το Sweet Liberty του Μαϊάμι (και του νεοϋορκέζικου Dante) και ο gin expert Σπύρος Πατσιαλός.

Όλοι οι προαναφερθέντες θα μοιραστούν τις γνώσεις τους για τη δημιουργία γευστικών cocktails με Fords Gin και θα κάνουν take-over την μπάρα του Line.

Στο Line για το πρώτο Fords Gin Festival 1

Το Fords Gin αποτελεί ένα ιδιαίτερα αρωματικό London dry gin, που έχει εμπνευστεί από την τέχνη της δημιουργίας cocktail, με τη συμβολή επιλεγμένων bartenders από όλο τον κόσμο. Το μοναδικό του blend αποτελείται από 9 βότανα και αρωματικά φυτά, από όλο τον κόσμο, τα οποία αποτελούν τα βασικά συστατικά όλων των κλασικών cocktails, διασφαλίζοντας έτσι ότι το προϊόν δένει αρμονικά σε κάθε δημιουργία. Έτσι, το ιδιαίτερο γευστικό προφίλ του διατηρεί την έντονη αλλά ισορροπημένη γεύση του, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλα τα κλασικά cocktails με βάση το gin.


Info

Αγαθοδαίμονος 37 και Ορέστου, Κάτω Πετράλωνα
Τηλ. 210 3421311
www.lineathens.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.