Λένε πως αυτά είναι τα κορυφαία beach bars της Μεσογείου

Τα μέρη που αναβαθμίζουν σημαντικά τις καλοκαιρινές διακοπές σε κάθε γωνιά της νότιας Ευρώπης.

Το καλοκαίρι μπορεί να δεχθεί το απαραίτητο update αν το αξιοποιήσεις με τον ορθό τρόπο: Σε μία ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα, αποσυνδεδεμένος από τον κόσμο της καθημερινότητας, συντροφιά με cocktails και πιθανότατα κάποια ενδιαφέροντα σνακ. Από την ακτή του Αμάλφι μέχρι τη θάλασσα του Μαρμαρά και από τις Κυκλάδες έως την Ίμπιζα, θα συναντήσεις όλα τα παραπάνω, στα καλύτερα παραθαλάσσια spots (ή απλά beach bars αν προτιμάς) που περικλείουν όλη την ουσία της πιο ανέμελης εποχής του χρόνου, μαζί με παροχές υψηλών προδιαγραφών. 

La Réserve à la Plage - Ramatuelle, Γαλλία

Σε απόσταση αναπνοής από το Σαιντ Τροπέ και το παραθαλάσσιο χωριό Ramatuelle, το La Réserve à la Plage είναι ένα από τα πιο πρόσφατα facilities της πολυτελούς ξενοδοχειακής αλυσίδας La Réserve. Με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, boho chic αισθητική και κορυφαίες παροχές σε φαγητό και ποτό, προσελκύει κάθε επισκέπτη της ευρύτερης περιοχής.

Bowa - Ντουμπρόβνικ, Κροατία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOWA Dubrovnik (@bowa_dubrovnik) on

Για την ακρίβεια, το Bowa δεν βρίσκεται εντός του Ντουμπρόβνικ αλλά στο Σούντουραντ, ένα από τα μικρά νησιά Ελαφίτες, στα ανοιχτά της κροατικής πόλης. Τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας, τα πολυτελέστατα privée bungalows που διαθέτει καθώς και η εξαιρετική μεσογειακή του κουζίνα. 

> Διάβασε ακόμη: Το στρατηγείο του Winston Churchill γίνεται πολυτελές ξενοδοχείο

Da Adolfo - Ποσιτάνο, Ιταλία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Da Adolfo - Beach restaurant (@daadolfopositano) on

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της ακτογραμμής της Αμάλφι, που βρίσκεται στην παραλία Λαουρίτο και μπορεί να προσεγγιστεί μόνο δια θαλάσσης. Για δεκαετίες αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή spots της ευρύτερης περιοχής του Ποσιτάνο, με τους επισκέπτες να δημιουργούν ουρές για να δοκιμάσουν την περίφημη ψαρόσουπά του, τα ψητά ψάρια και τα αχνιστά μύδια.

Scorpios - Μύκονος, Ελλάδα

Τοποθετημένο πανοραμικά στο λόφο Cavo Paraga αποτελεί εδώ και μερικές σεζόν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θερινά μέρη όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρου του πλανήτη. Το premium beachlife concept του, οι top επιπέδου παροχές και η πραγματικά unique καλοκαιρινή εμπειρία επιβεβαιώνουν όλα όσα λέγονται για το Scorpios.

Cala Bona - Τόσα ντε Μαρ, Ισπανία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cala_bonatossa (@calabonatossa) on

Ο παράδεισος της Κόστα Μπράβα βρίσκεται στη μικρή κοινότητα της Cala Bona, στη βορειοανατολική ακτή της Ισπανίας. Ένας μέρος που μοιάζει να έχει ψύχωση με την θάλασσα, για όλους τους σωστούς λόγους. Στον μικρό και σχεδόν μυστικό κόλπο, το beach bar συνεχίζει να καλωσορίζει ντόπιους και επισκέπτες, με highlight του την περίφημη παέγια. 

> Διάβασε ακόμη: Στα νησιά που έχει πάντα ήλιο

La Vigie Lounge & Restaurant - Μόντε Κάρλο, Γαλλία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Vigie Lounge & Restaurant (@lavigieloungerestaurant) on

Στο διασημότερο κομμάτι του Μονακό και σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της γαλλικής Ριβιέρας, το εν λόγω beach club συγκεντρώνει όλα εκείνα που περιμένει κάποιος από την επίσκεψή του στην Κυανή Ακτή: Πολυτελή γιοτ να είναι δεμένα στη μαρίνα του, όμορφο κόσμο να χαλαρώνει στους χώρους, εκλεκτές γεύσεις ανωτάτου επιπέδου, πλαισιωμένες με σαμπάνια και γενικότερα την κομψότητα να ξεχειλίζει σε κάθε του σημείο.

Assaona - Μαγιόρκα, Ισπανία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Assaona (@assaona) on

Οι άνθρωποι του Assaona, στο ομορφότερο νησί της Ισπανίας, επιμένουν πως εκεί μπορεί κάποιος να απολαύσει την όλη εμπειρία και με τις 5 αισθήσεις. Δεν έχουν άδικο αν αναλογιστεί κάποιος το τέλειο location στην παραλία Πορτιτσόλ και τις μοναδικές του παροχές.

La Guerite - Μαρμαράς, Τουρκία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Guérite | D Maris Bay (@la_guerite_dmarisbay) on

Το συγκρότημα στο τούρκικο νησί της ομώνυμης θάλασσας προσφέρει ίσως το πληρέστερο πακέτο διακοπών που μπορεί να συναντήσει κάποιος, με εξαιρετικά οργανωμένες και πολυτελείς εγκαταστάσεις, δυνατότητα για water sports και βραβευμένες γαστρονομικές επιλογές. Για το φετινό καλοκαίρι μάλιστα, το beach club φιλοξενεί και pop up της φημισμένης αλυσίδας εστιατορίων Zuma.

> Διάβασε ακόμη: Αν υπάρχει παράδεισος, ίσως βρίσκεται στα Κουφονήσια

Alemagou - Μύκονος, Ελλάδα

Ακόμη ένας εκπρόσωπος από το νησί των Ανέμων στη συγκεκριμένη λίστα και μία απολύτως δικαιολογημένη επιλογή. Το Alemagou, στην παραλία της Φτελιά, παντρεύει με μοναδικό τρόπο το boho style με την πολυτέλεια, πλαισιώνοντάς τα με μία θαυμάσια κουζίνα, καλοφτιαγμένα cocktails και τέλειες μουσικές επιλογές. 

Nikki Beach Costa Smeralda - Σαρδηνία, Ιταλία

Το διάσημο group Nikki Beach έχει επεκτείνει τη δράση του και στη Σαρδηνία. Πιο συγκεκριμένα, στο Πόρτο Τσέρβο και την χρυσή αμμουδιά Κάλα Πέτρα ντε Ρούχα, εκεί όπου μεταφέρει όλα τα amenities ενός 5* ξενοδοχείου στην άμμο, μπροστά από τα γαλαζοπράσινα νερά. 

> Διάβασε ακόμη: To Poseidonion Grand Hotel παραμένει σημείο αναφοράς για τις Σπέτσες

SeaSoul - Ίμπιζα, Ισπανία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SeaSoul Ibiza (@seasoulibiza) on

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναβαθμίσεις το ταξίδι στην Ίμπιζα, είναι να περνάς σχεδόν όλη την ημέρα στο SeaSoul, ξαπλωμένος σε ένα balinese bed, με μία pina colada στο χέρι. 

 


Διάβασε ακόμη για 6 ευρωπαϊκά νησιά που ελάχιστοι γνωρίζουν και για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς με τα πιο καθαρά νερά του πλανήτη.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.