Το Corona Sunrise είναι το πιο διασκεδαστικό post-Covid cocktail

Το trend του TikTok που μετατρέπει μία Corona στο τέλειο cocktail με τεκίλα.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες drinkers: Εκείνοι που πίνουν μπύρα με σκληρό αλκοόλ ταυτόχρονα και οι υπόλοιποι. Στους πρώτους απευθύνεται ένα από τα πιο πρόσφατα trends στο TikTok που ουσιαστικά συνδυάζει τη γνωστή μπύρα Corona με τεκίλα. Το αποτέλεσμα είναι το Corona Sunrise, ένας όρος που ουσιαστικά υιοθετεί το όνομά του από το Tequila Sunrise.

Τι ακριβώς είναι το Corona Sunrise

Τι χρειάζεσαι; Ένα μπουκάλι Corona, λίγη τεκίλα, χυμό πορτοκαλιού και γρεναδίνη. Για τους ψυχαναγκαστικούς πότες, μία σφήνα lime για το γαρνίρισμα είναι ευπρόσδεκτη.

@kendogkenny

Y’all need to try this now 🤤 #coronasunrise

♬ SugarCrash! - ElyOtto

 

Γιατί να το φτιάξεις και να το πιεις; Αρχικά, γιατί όλοι αγαπούν την Corona, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού -με ή χωρίς πανδημία- και επειδή το Tequila Sunrise αποτελεί μία υποτιμημένη στις μέρες μας επιλογή, την ίδια στιγμή που είναι υπέροχο όσο και έντονο. Κυρίως όμως, γιατί είναι ένα διασκεδαστικό ποτό που μπορείς να το πιεις απευθείας από το μπουκάλι και δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να ετοιμαστεί.

 


Διάβασε ακόμη για την ιστορία της παλαιότερης ποτοποιίας στην Ελλάδα και την μπύρα που ξαναγεννήθηκε μετά από 200 χρόνια.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.