Η εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του Mauro Icardi

Άφησε για λίγο ήσυχη την κρεβατοκάμαρά του και ρίξε μία ματιά στο γκαράζ.

O Mauro Icardi είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων για τους πιο λάθος λόγους. Στο επίκεντρο φυσικά δε βρίσκεται η αγωνιστική του δράση και τα γκολ του αλλά το περιβόητο σκάνδαλο του χωρισμού του με την Wanda Nara. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά στην άκρη και ας ασχοληθούμε με τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, σε μία συλλογή που προκαλεί πραγματικό δέος.

Bentley Bentayga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Το επιβλητικό SUV του βρετανικού luxury brand αποτέλεσε το δώρο γενεθλίων του Icardi στην Wanda, πίσω στο 2018. Δε γνωρίζουμε ποια ακριβώς version του είναι αλλά δεδομένα κοστίζει πάνω από €200.000 και πρόκειται για ένα από τα κορυφαία της κατηγορίας του που κυκλοφορούν. 

> Διάβασε ακόμη: Μία βόλτα στο γκαράζ του Romelu Lukaku

Lamborghini Huracan Spyder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

H Lamborghini Huracàn Spyder ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που αγόρασε ο Icardi κατά τα χρόνια του στην Ίντερ, εξού και ο μπλε-μαύρο χρωματισμός της. Αποδίδει 640 ίππους και 600 Nm ενώ είναι ικανή να διασχίσει τα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,1 δεύτερα και να αγγίξει τελική ταχύτητα των 325 χλμ./ ώρα. Η τεχνολογία Lamborghini Dinamica Integrated Vehicle (LDVI) που ελέγχει όλες της παραμέτρους είναι άλλο ένα δυνατό βέλος στη φαρέτρα αυτού του supercar που ζυγίζει συνολικά 1542 κιλά.

Hummer H2

Η εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του Mauro Icardi

Στα μέσα των 00s, η H2 version του Hummer ήταν ένα πραγματικό must για κάθε VIP σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Πιο συμπαγές και εκπλεπτυσμένο αλλά πάντοτε το πανίσχυρο όχημα που χρησιμοποιεί ακόμη και ο αμερικανικός στρατός. Ο Icardi το διατηρεί στο γκαράζ του, ωστόσο δεν το πολυχρησιμοποιεί.

Range Rover Sport

ΤΟ RANGE ROVER SPORT ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ

Εκτός από τα προαναφερθέντα, ο σταρ της ΠΣΖ ξέρει να εκτιμά και τα πιο 'ευρωπαϊκά' και κομψά SUVs όπως ακριβώς είναι το Range Rover. Η επιλογή του είναι καθαρά προσωποποιημένη, με το εν λόγω κομμάτι της συλλογής του να κοστίζει παραπάνω από €200.000.

> Διάβασε ακόμη: Η συλλογή αυτοκινήτων του José Mourinho

Rolls-Royce Ghost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

H Rolls-Royce Ghost αγοράστηκε από τον Icardi όταν έπαιζει στην Ιταλία και σχεδόν ταυτόχρονα με την προαναφερθείσα Bentley. Ήταν μάλλον η περίοδος που ο ίδιος -ή η Wanda, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά- είχε ερωτευτεί τα βρετανικά αυτοκίνητα. 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.