Maison d' Olive: Μία κάβα ελαιολάδου στο Κολωνάκι

Το λάδι βρήκε το σπίτι του, στην πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χώρας μας ξεχωρίζουν στους διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας βραβεία και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σχεδόν μοιραία λοιπόν προκύπτει η ανάγκη να υπάρξει ένας χώρος που θα συγκεντρώνει αρκετά από τα κορυφαία εξ' αυτών. Και κάπως έτσι, γεννήθηκε το Maison d’ Olive, η πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

100 και πλέον πιστοποιημένα και βραβευμένα ελαιόλαδα σε διεθνείς διαγωνισμούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό περιλαμβάνει η συλλογή του Maison d’ Olive, διαθέσιμα  σε όλους για γευστική δοκιμή. Μεταξύ άλλων, μπορεί κανείς εδώ να βιώσει γευσιγνωσίες ελαιόλαδων με ειδικούς (olive oil tasting with the experts) και ταίριασμα ελαιόλαδου και φαγητού (olive oil pairing).

Πέραν της ολοκληρωμένης γκάμας των ελαιοκομικών προϊόντων σε όλες τις gourmet εκδοχές της, λειτουργεί παράλληλα και ένα εξαιρετικά ενημερωμένο τμήμα delicatessen ψυγείου και ραφιού που υποστηρίζει την κάβα ελαιόλαδου με σπάνιες γαστρονομικές λιχουδιές μικρών παραγωγών από την Ελλάδα αλλά και εισαγωγές από το εξωτερικό καθώς και μια πολύ επιλεκτική κάβα κρασιών (fine wines) και αποσταγμάτων.

> Διάβασε ακόμη: Η σημασία της λίστας ελαιολάδου στα ελληνικά εστιατόρια

Στη συλλογή περιλαμβάνονται ιδιαίτερες δημιουργίες καλλιτεχνών σε αποκλειστική συνεργασία με το Maison d’ Olive καθώς και  custom made καλάθια και συνθέσεις δώρων για προσωπικές και τις επαγγελματικές ιδιαίτερες στιγμές, σύμφωνα πάντα με το γούστο σας και το budget του καθενός.

 


Info

Ξανθίππου 7-9, Κολωνάκι
Τηλ. 211 7353912

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας