Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο Beefbar
All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.
Με το προνόμιο του εξαιρετικού πλασαρίσματος μεταξύ των δύο 'Four Seasons' του Αστέρα και εξαιρετική θέα στον κόλπου του Καβουριού, το 'Beefbar Athens' συνεχίζει να αποτελεί την 'πρεσβεία' του δημοφιλούς brand όσον αφορά τη στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα. Για μία ακόμη καλοκαιρινή σεζόν στην πόλη -μετά από έναν έντονο και γεμάτο και στα νότια χειμώνα- ετοιμάζεται να μυήσει κάθε επισκέπτη σε ένα διαφορετικό κόσμο υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας πολλές και παράλληλες εμπειρίες.
Ολιστική εμπειρία γεύσης στην Βουλιαγμένη
Το lounge στον πρώτο όροφο του εστιατορίου αποτελεί το κατάλληλο μέρος για ποτό, και το 'Beefbar Athens' καλεί τους drink aficionados να ανακαλύψουν την ανανεωμένη λίστα του με premium ποτά και γευστικά cocktails, πριν ή μετά το φαγητό. Το Peach Spritz -συνδυασμός ροδάκινου και περγαμόντου-, το αρωματικό Apple Martini και η Summer Mezcalita (ένα twist της κλασικής Μargarita με mezcal) αξίζουν της προσοχής σου.
Η βεράντα του 'Beefbar Athens' με την ασυναγώνιστη θέα στον Σαρωνικό, αξιοποιείται ιδανικά με τους άνετους καναπέδες και τη διακόσμηση του χώρου που αντλεί έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής.
Μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του φετινού καλοκαιριού, για να απολαύσεις τα προαναφερθέντα signature cocktails και άλλα premium spirits.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας