Ο Quentin Tarantino μάλλον 'βρήκε' την τελευταία του ταινία

Ή και όχι, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει ένα σωρό γνώμες.

Το νέο παιχνίδι του Quentin Tarantino είναι να μας κρατά σε εγρήγορση για το πότε θα επιστρέψει στα σκηνοθετικά δρώμενα και με ποια ταινία πρόκειται να βάλει τελεία στην καριέρα του, αν ισχύουν δηλαδή τα λεγόμενά του. Η αμφιβολία που μας διακατέχει οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε χάσει πια το μέτρημα με τις γνώμες που αλλάζει, καθώς κάθε τρεις και λίγο αυτοαναιρείται μέσα από την εκάστοτε επόμενη δήλωσή του. 

Έτσι, παραθέτουμε για μία ακόμη φορά όλα όσα φρόντισε να πει πρόσφατα σε δημοσιογράφους -μόνο ακατάδεκτο τουλάχιστον δε μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε- διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας πως σε διάστημα ενός μήνα μπορεί να βαλθεί να τα ανατρέψει και αυτά. 

Οι νέες, διφορούμενες δηλώσεις

Σε εμφάνισή του λοιπόν στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ρώμης, όπου τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο για τη συνολική του πορεία, όταν ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η επόμενη ταινία του και αν αυτή θα είναι το Kill Bill 3, αποκρίθηκε: "Γιατί όχι;" για να συμπληρώσει αμέσως: "Αλλά πρώτα θέλω να κάνω μία κωμωδία. [...]  Ανυπομονώ να να ξεκινήσω γυρίσματα για αυτό γιατί θα είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Επειδή θέλω να το γυρίσω σε στυλ Spaghetti Western, στα οποία όλοι μιλούν διαφορετική γλώσσα", συνέχισε, προτού ξεσπάσει σε γέλια.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση για το πότε και πώς αποφάσισε να γίνει σκηνοθέτης, ο Tarantino αποκάλυψε ότι του πήρε οκτώ χρόνια για να το πάρει απόφαση και εξήγησε ότι το αντιλήφθηκε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων υποκριτικής που παρακολουθούσε. 

"Συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο αγαπούσα τις ταινίες περισσότερο από τα άλλα παιδιά στην τάξη, αλλά ότι νοιαζόμουν για αυτές, ενώ εκείνοι νοιάζονταν μόνο για τον εαυτό τους. Και ο λόγος είναι ότι μου άρεσαν υπερβολικά πολύ οι ταινίες για να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα απλά να εμφανίζομαι σε αυτές: Ήθελα η ταινία να είναι δική μου", τόνισε.

Τώρα μένει να δούμε τελικά τι θα συμβεί στην πράξη, διότι μέχρι πρότινος κάτι είχε πάρει το αυτό μας για το Reservoir Dogs.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.