Ο Nick Fury αποκτά δική του σειρά στο Disney+

Το αφεντικό της S.H.I.E.L.D., που υποδύεται ο Samuel L. Jackson, έρχεται solo στη μικρή οθόνη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Σεπτεμβρίου 2020

Το σύμπαν της Marvel και των υπερ-ηρώων της γίνεται όλο και μεγαλύτερο μέσω της streaming υπηρεσίας της Disney, με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Samuel L. Jackson, Nick Fury, να αποκτά -και αυτός- τη δική του solo σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα το project για το αφεντικό της S.H.I.E.L.D. που βρίσκεται στα σκαριά.

Σύντομα πρόκειται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Tyler Bradstreet (Mr. Robot). Αξίζει να αναφερθεί πως ο Jackson έχει δείξει διαχρονικά τεράστιο ενδιαφέρον για το ρόλο καθώς το πρόσωπό του είχε χρησιμοποιηθεί αρχικά δίχως τη συγκατάθεσή του ως μοντέλο για τη σειρά κόμικ Ultimates, με τη Marvel να του προσφέρει τελικά τα δικαιώματα για οποιαδήποτε απεικόνιση του χαρακτήρα στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

Ο Samuel L. Jackson έχει υποδυθεί τον Fury στην πλειοψηφία των ταινιών της Marvel, κάνοντας την αρχή το 2008 με το πρώτο Iron Man και ολοκληρώνοντας τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις (τουλάχιστον προς το παρόν) στο Spider-Man: Far From Home. Περισσότερα ωστόσο για τη δράση του μάθαμε στην ταινία Captain Marvel.

Ο Nick Fury έρχεται λοιπόν να προστεθεί στους χαρακτήρες που άμεσα ή έμμεσα εντάσσονται στη μυθολογία των Avengers και αποκτούν τη δική τους σειρά, μετά τους Winter Soldier και Falcon, Loki, Hawkeye αλλά και τα She-Hulk, Ms. Marvel και Moon Knight που επίσης ετοιμάζονται. Πρώτη σχετική σειρά που θα προβληθεί είναι το WandaVision.

Ασφαλώς, δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για το πότε πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.