Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Ted Lasso

Η πιο feelgood σειρά των τελευταίων ετών επιστρέφει και αυτά είναι όσα ξέρουμε έως τώρα για τα νέα της επεισόδια.

Μετά από καραντίνες, ένα εξωφρενικό 2020, μία Χρυσή Σφαίρα, ένα Screen Actor’s Guild award και ένα Critic’s Choice award, αρκετοί αναρωτιούνται ακόμη: Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Ted Lasso και γιατί όλοι τον λατρεύουν; Ο χαρακτήρας του Jason Sudeikis πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη σειρά του Apple TV+, η οποία ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους. Μοιραία λοιπόν, άπαντες αναμένουν τα νεότερα για τον επόμενο κύκλο της.

Το Esquire παρουσιάζει όλα όσα γνωρίζει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Τα επεισόδια

Η ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν του Ted Lasso ήρθε σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου κύκλου, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι αυτή τη φορά θα έχουμε 12 επεισόδια - δύο περισσότερα σε σχέση με την S01.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Ted Lasso

Η πλοκή

Ίσως και να μην είναι φρόνιμο να κάνουμε εκτενή αναφορά στην εξέλιξη της ιστορίας από τη στιγμή που δεν υπάρχει το επίσημο description αλλά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν μας οδηγούν από μόνα τους σε κάποια συμπεράσματα.

Το πρώτο από αυτά είναι πως θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια επιστροφής της AFC Richmond στα σαλόνια της Prmeier League, από την οποία η ομάδα υποβιβάστηκε στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου. Πιθανότατα, οι δημιουργοί του Ted Lasso θα μας προετοιμάσουν για ένα κλασικό underdog story, πλαισιωμένο με όλες εκείνες τις παράλληλες ιστορίες και λεπτομέρειες που κάνουν τη σειρά τόσο μοναδική.

Ο πρωταγωνιστής, υποθέτουμε, ότι θα ψάξει για τη θέση του στον κόσμο -γενικά- έπειτα από το διαζύγιό του, συνδυαστικά με την ανεύρεση τρόπων ώστε να βελτιώσει το γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχει υπό τις οδηγίες του. Η Rebecca Welton από την πλευρά της, θα θελήσει να συνεχίσει τη διαδικασία επούλωσης των τραυμάτων της μετά την ιστορία με τον πρώην άντρα της και ίσως αυτό μας δώσει την ευκαιρία για περισσότερο interaction με την Keeley Jones αλλά και με την ίδια την ομάδα.

TED LASSO ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5

Τι άλλο -θεωρητικά πάντοτε- θα μπορούσαμε να περιμένουμε; Τη συνέχει του ειδυλλίου της Keeley με τον Roy Kent, περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του Nate the Great και ένα πιθανό (;) catchup του Lasso με τον Jamie Tartt.

Το cast

Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Juno Temple και Brett Goldstein είναι δεδομένο πως επιστρέφουν ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Brendan Hunt, Jeremy Swift, Nick Mohammed, Phil Dunster και Toheeb Jimoh. Σχεδόν όλο το βασικό cast δηλαδή. Μοναδικό ερωτηματικό ίσως είναι ο Cristo Fernández (Dani Rojas). Ελπίζουμε να τον δούμε (και αυτόν).

TED LASSO ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1
TED LASSO ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3

Η πρεμιέρα

Το Apple TV+ έχει αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Ted Lasso θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Παράλληλα, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα υπάρξει και τρίτος κύκλος, για τον οποίο δεν αποκλείεται και άμεσα να έχουμε release date.

 


Διάβασε ακόμη για την πραγματική ιστορία πίσω από "Το Ερπετό" του Netflix, τον Βαρδή Μαρινάκη που βαδίζει στο δικό του Σιωπηλό Δρόμο, τις καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix για το 2021 και τους ηθοποιούς που έγιναν διάσημοι μέσα από το Netflix.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.

Μία σκηνή στο Furiosa: A Mad Max Saga, χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί

Η εν λόγω σκηνή μάλιστα, λέγεται πως είναι "πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση" του χαρακτήρα της Furiosa.

Kim Kardashian, πρωταγωνίστρια και παραγωγός στη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά Calabasas.