Επετειακά trailers για τα 10 χρόνια του Game of Thrones

Το HBO γιορτάζει την επέτειο των δέκα χρόνων από την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς και οι fans φτιάχνουν σενάρια α λα Justice League.

Στις 17 Απριλίου του 2011 η τηλεοπτική ιστορία -και όχι μόνον αυτή- θα άλλαζε για πάντα, καθώς αυτή ήταν η ημερομηνία που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones. Για κάτι παραπάνω από 8 χρόνια, η σειρά κράτησε καθηλωμένους στις οθόνες τους εκατομμύρια θεατές, σχεδόν διαμόρφωσε ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης pop κουλτούρας και κέρδισε μπόλικα βραβεία (μεταξύ των οποίων και 59 Emmy), ασχέτως αν το φινάλε της ήταν στην καλύτερη και πιο επιεική των περιπτώσεων άκρως απογοητευτικό - ίσως και περισσότερο από εκείνο του Lost. Ότι κι αν συνέβη στο τέλος πάντως, δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για ένα αυθεντικό τηλεοπτικό φαινόμενο.

> Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix για το 2021

Τα trailers και μία κρυφή ελπίδα

Με αφορμή την επερχόμενη επέτειο από την πρεμιέρα του GoT, το HBO Max επανέφερε στην πλατφόρμα του όλα τα επεισόδια για τον Απρίλιο του 2021. Στο ευρύτερο promo αυτής της ενέργειας έδωσε στη δημοσιότητα και κάποια trailers, με κάποιες στιγμές που στιγμάτισαν τη μυθολογία της σειράς - και ασφαλώς, το κοινό. 

Μάλιστα, εκείνο της όγδοης σεζόν είναι αρκετά well-edited, τόσο, που αρκετοί fans ετοιμάζουν εκστρατεία α λα Justice League ώστε να πείσουν τους δημιουργούς να την ξαναγυρίσουν, πιθανότατα με κάποιες αλλαγές, ειδικά όσον αφορά κάποιους βασικούς ήρωες αλλά και την τελική έκβαση.

> Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν του Ozark

Θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που ετοιμάζονται αρκετά spin-offs και prequels. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως. Αλλά πεθαίνει. Για το Game of Thrones μιλάμε άλλωστε.

 


Διάβασε ακόμη για το The Many Saints of Newark και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το prequel των Sopranos, τι ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν του Ted Lasso, τις καλύτερες σειρές του Apple TV+ και τον Βαρδή Μαρινάκη που βαδίζει στο δικό του Σιωπηλό Δρόμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.