
The Last Dance, το ντοκιμαντέρ του Michael Jordan στο Netflix
Το πολυαναμενόμενο docu-series ξεκίνησε να προβάλλεται από σήμερα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.
Ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Jason Hehir (The Fab Five, The ’85 Bears, Andre the Giant) έχει αναλάβει να παρουσιάσει το ενδεχομένως πιο ενδιαφέρον αθλητικό ντοκιμαντέρ της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το The Last Dance. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό θα είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών Michael Jordan.
Το φθινόπωρο του 1997, ο ιδιοκτήτης των Bulls Jerry Reinsdorf και ο προπονητής Phil Jackson επέτρεψαν σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο να ακολουθήσει την ομάδα για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το αποτέλεσμα είναι να προκύψουν χιλιάδες ακυκλοφόρητα πλάνα και στιγμές από τα όσα συνέβησαν σε παρκέ, αποδυτήρια, ξενοδοχεία και ταξίδια, με τα φώτα ασφαλώς να συγκεντρώνονται γύρω από το μυθικό νο.23. Κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες μετά, ήρθε η στιγμή όλος ο πλανήτης να πάρει μία γεύση από τον "τελευταίο χορό" του Jordan στο franchise με το οποίο έγραψε ιστορία.
On April 19 ... IT BEGINS 🍿#TheLastDance | @StateFarm pic.twitter.com/BTxWjWyqdY
— ESPN (@espn) March 31, 2020
Στο The Last Dance θα παρουσιαστούν ανέκδοτες ιστορίες και αρκετά παρασκήνια από την καριέρα του Air στους Chicago Bulls και πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 1997-98, όταν και οι Ταύροι κατέκτησαν τον έκτο τίτλο της ιστορίας τους, ολοκληρώνοντας το δεύτερο three-peat σε 8 χρονιές. Όπως ανακοίνωσε το ESPN, τα δικαιώματα του docu-series για την Ευρώπη έχει αποκτήσει το Netflix, το οποίο θα προβάλει ανά δύο τα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση, αρχής γενομένης από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, και φτάνοντας μέχρι τις 18 Μαΐου.
Διάβασε ακόμη για τον πιο πιστό οπαδό Spike Lee, 5 απίθανους αγώνες του Michael Jordan που υπάρχουν στο Youtube, τις καλύτερες sports movies όλων των εποχών, το rivalry Lakers-Celtics που δεν θα τελειώσει ποτέ και το The English Game που φέρνει την μπάλα στο γήπεδο του Netflix.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΚάποια από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών
Δέκα πραγματικά ευφάνταστες ταινίες τρόμου που θα θυμόμαστε για καιρό.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληMarvel: Οι νέες σειρές που περιμένουμε
Η υπερηρωική εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την επόμενη σεζόν στο ComicCon της Νέας Υόρκης.
Πρώτο trailer για την πολυσυζητημένη ταινία 'Καποδίστριας' του Γιάννη Σμαραγδή
Από τον άνθρωπο που έφερε τον Καζαντζάκη και τον Θεοτοκόπουλο στη μεγάλη οθόνη, έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή της χρονιάς. Κρίνοντας από το trailer, είναι σίγουρα, η πιο φιλόδοξη.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη