Horace Grant εναντίον Michael Jordan

Οι αντιδράσεις για το περίφημο ντοκιμαντέρ του ESPN συνεχίζονται.

To The Last Dance αποτελεί πια ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά φαινόμενα. Το ντοκιμαντέρ του Jason Hehir για τον Michael Jordan και την τελευταία χρονιά της μπασκετικής δυναστείας των Chicago Bulls κατάφερε να καθηλώσει περισσότερους από 23.800.000 θεατές εκτός ΗΠΑ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Netflix - αριθμοί στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται τα δύο τελευταία επεισόδια. 

Φυσικά, υπήρξαν και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές των Bulls που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ οι οποίοι δεν έμειναν ακριβώς ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Μετά τον Scottie Pippen, έγινε γνωστό -και μάλιστα από τον ίδιο- ότι ο Horace Grant δεν τρέφει πλέον και τα πιο φιλικά αισθήματα για τον Jordan.

Horace Grant εναντίον Michael Jordan

Ο Grant υπήρξε ο βασικός power forward των Ταύρων κατά τη διάρκεια του πρώτου three-peat, όντας μάλιστα ο τρίτος επιθετικός πόλος της ομάδας, μετά τους Air και Pippen. "Θα έλεγα ότι ήταν διασκεδαστικό, αλλά εμείς, οι συμπαίκτες που ήμασταν εκεί, γνωρίζουμε ότι περίπου το 90% των λεγόμενων, είναι ψεύτικο σε σύγκριση με την πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι η πραγματικότητα, επειδή πολλά από τα πράγματα που είπε ο Jordan σε μερικούς συμπαίκτες του προέκυψαν από "απαντήσεις" σε αυτόν. Αλλά ήταν όλα κομμένα στην επεξεργασία του ντοκιμαντέρ, αν θέλετε να το ονομάσετε ντοκιμαντέρ" ανέφερε μεταξύ άλλων στο ESPN ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, ο οποίος αντέκρουσε και τις κατηγορίες του MJ ότι ήταν ο "ρουφιάνος" των αποδυτηρίων για το βιβλίο The Jordan's Rules του Sam Smith: "Ψέμα, ψέμα, ψέμα. Αν ο Mike έχει θυμώσει και το πιστεύει αυτό, ας το λύσουμε σαν άντρες. Ας μιλήσουμε ή ας το διευθετήσουμε διαφορετικά. Αλλά ξανά και ξανά, επικαλείται αυτό το ψέμα λέγοντας ότι ήμουν εγώ η πηγή". 

ΧΟΡΑΣ ΓΚΡΑΝΤ THE LAST DANCE 1

Ο πρώην διοπτροφόρος ψηλός των πρωταθλητών Bulls όμως δεν σταματά εκεί, επικρίνοντας έντονα τη συμπεριφορά του Jordan προς τους συμπαίκτες του και ειδικά προς τους νεαρότερους εξ' αυτών, κατηγορώντας τον ανοιχτά για σωματική και λεκτική βία - κάτι που γίνεται σαφές και από περιστατικά όπως εκείνο με τη γροθιά στον Steve Kerr. Ο πρώην γκαρντ της ομάδας και νυν προπονητής των Golden State Warriors όμως ήταν ο μόνος που αντέδρασε και μάλιστα δυναμικά, κάτι που δεν συνέβη με άλλους. "Ο Will Perdue και ο Scott Burrell είχαν υποφέρει πολύ. Είναι θλιβερό να βλέπεις τον ηγέτη της ομάδας να τους επιτίθεται με αυτόν το τρόπο" συμπληρώνει ο Grant.


Διάβασε ακόμη για τα κορυφαία ντοκιμαντέρ και ταινίες για το μπάσκετ, το Space Jam που επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον LeBron James, την τρελή ιστορία του Dennis Rodman και το Freezeout game που θα κυνηγά για πάντα τον Isiah Thomas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.